God save America!

Eugen Mihăescu
Ziarul BURSA #Internaţional / 8 ianuarie 2021

God save America!

Motto: "Mai bine să fii câine în timp de pace decât om în vremuri de haos". (Proverb chinezesc)

Eugen Mihăescu

Asemuiesc alegerile prezidenţiale din Statele Unite ale Americii din noiembrie 2020 cu cele pe care le-au traficat comuniştii în România după cel de al II-lea Război Mondial, în noiembrie 1946. Asta după ce am urmărit îndeaproape acţiunile echipei de avocaţi pe care a angajat-o Donald Trump. Dar nu vom afla poate niciodată adevărul despre "presupusa fraudă", pentru că ieri s-a întâmplat "loviluţia" de la Capitoliul din Washington. Atacul asupra "simbolului democraţiei americane" s-a dat exact în momentul în care senatorul republican de Texas, Ted Cruz, ţinea un discurs în hemiciclu prin care obiecta împotriva listei de electori depusă de guvernul statului Arizona şi cerea înfiinţarea unei comisii mixte, Congres-Curtea Supremă, care să analizeze cele 1200 de pagini de mărturii şi expertize referitoare la frauda electorală care ar fi avut loc după ziua alegerilor din 3 noiembrie 2020.

Document pe care nimeni din SUA nu a avut curiozitatea să-l cerceteze şi pe care mass-media principale l-au ascuns.

Am câteva întrebări la care nu putem afla încă răspunsul...

Cine avea interesul să atace Capitoliul într-un asemenea moment? Trump sau păpuşarii lui Biden? Ajuns aici mă întreb cum e posibil ca un om inteligent asemenea lui Cristian-Tudor Popescu să-l compare pe Donald Trump cu Hitler în 1933? Hitler a pierdut sau a câştigat? A pierdut Trump sau America şi democraţia?

După noiembrie 1946 anticomuniştii români au rezistat cel puţin 7 ani în munţi. Cât timp vor rezista cele 75 de milioane care l-au votat pe Trump şi au în casă cel puţin de două ori mai multe arme?

Cei care au năvălit în Capitoliu erau susţinătorii lui Trump? Atunci de ce aveau tatuat pe pumn simbolul comunismului, secera şi ciocanul?

Doar timpul ne va furniza răspunsuri atunci când va ieşi la iveală ţesătura strânsă de interese economice din ceea ce se numeşte "deep state". Vor ieşi la iveală aşa cum s-a dat de gol Petrov-Băsescu, care a sărit să-l atace pe Trump în timp ce-şi freca mâinile, salivând la perspectiva viitoarelor afaceri pe care le va face împreună cu trimişii lui Biden în colonia românească...

Partidul Comunist din China în schimb se poate felicita: a cucerit America fără să tragă un singur glonţ!

A fost o lovitură de stat în SUA? Da, cu siguranţă, dar ea a şi reuşit! Poate acum, după înfrângere, Donald Trump, care a devenit preşedinte venind dinafara "sistemului", dacă va rămâne în libertate, va înţelege cum funcţionează politica, va coaliza forţele patriotice într-un partid care să se opună formaţiunilor globaliste...

America se va trezi îndată ce Kamala-Kabala va lua în mână frâiele ţării...

Opinia Cititorului ( 36 )

  1. Un text gen "Romania Mare" doar ca raposatul Vadim avea talent la scris.

    1. deep anonim de PROST matale !!!

      Unul din protestatarii pro-Trump din primul rând care a intrat cu forța (după ce poliția l-a lăsat să intre) în Capitoliu avea tatuaj cu secera și ciocanul pe mână. Căutați pozele.

      Clar băiatul acela era pro-Trump; hai cu demiterea lui Trump. 

      ...

      Incearca Loperamid 2 mg, 10 capsule. Se da fara reteta.

      Cu certitudine aproape completa un tradator. Si-a indemnat suporterii sa vina la Capitoliu, spunand ca va fi si el acolo. Si n-a venit. I-a lasat pe naivii idealisti sa intre in Capitoliu (unde o femeie a si fost asasinata), apoi s-a razgandit si le-a spus sa plece acasa, dupa care s-a dezis de ei si a spus chiar ca vor plati pentru "violentele" comise. Nu se stie exact care violente. In schimb cand Black Lives Matter dadeau foc si distrugeau, n-a gasit de cuviinta sa le faca ceva.

      Scrii tu mai bine? Dacă da , sa vedem apoi critica pe altii

    Suspect intr-adevar. Poate ca cele 1.200 de pagini vor fi copiate de cineva inainte sa dispara si vom afla ce contin, daca sunt acuizatii credibile sau nu. Ar fi rusinos pentru partidul Republican sa nu fie in stare sa faca public dosarul, de frica compromiterii "democratiei".

    1. Se va scrie o carte conspirationista masonică din ele, ceva gen Dan Brown - "Manuscrisul pierdut pe sălile Capitoliului" și vor cumpăra 75 de milioane de prosti cartea.

      haide bah Cristiane ca ti-ai dat seama ca esti unul din cei ce mor cind vor caii....

      Caii nu vor moartea nimanui. Ei trudesc pana la moarte. Dupa care sunt razbunatzi, daca ai vazut "Ferma animalelor"...

    God slaves America!

    Întotdeauna mi-am dorit să văd o Americă comunistă în care toți trăiesc ca frații, solidari în sărăcie, vaccinați la timp și îndoctrinați de media și corporații că societatea neo-marxista e tot ce îți poți dori pe lume... Ne apropiem cu pași repezi. 

    Multi asa zisi formatori de opinie s-au lasat indoctrinati de narativul mincinos propagat de mass-media americana si nu au aratat decat dispret fata de ce sustine media alternativa din America. Pacat...au devenit propagandisti.

    Dar oare ce se va intampla in momentul in care marea conspitayie mondiala care a implementat impreuna cu o parte din serviciile secrete americane planul de fraudare a alegerilor din SUA, via masini Dominion, servere din Ramstein si Barcelona, buletine de vot false tiparite in China intrate in SUA din Canada si Mexic si datele modificate transmise via satelitii Leonardo, imprumutate de Vatican de la guvernul italian? 

    Ziceti ca sunt fantasmagorii, dar daca nu sunt ....iar in urmatoarele zile se va decreta starea de urgenta si se anuleaza dreptul civil. fiind inlocuit de legea martiala, avand in vedere ca suveranitatea SUA a fost atacata de un complot international? 

    Apropo in 06.01.2021, la meetungul "Save America March" a fost pentru prima data cand Trump si-a tinut discursul dupa un paravan antiglont 

    1. In general conspiratzionishtii sunt persoane cu spoiala de educatzie, care preiau tot felul de teorii aberante ca sa-shi justifice propria impotentza. Starea de urgentza nu implica proclamarea legii martziale, dar e clar ca nu ai proprietatea termenilor.

      Si totusi...

      Presupune încălcarea gravă de drepturi și libertăți, adică sclavizarea populației, nu neapărat suprimarea ei fizică.

      cand esti prost si nu crezi nici ce vezi , o sugi cu conspiratia , la fel ca , cei , care nu au argumente sa combata ceva si invoca greseli de gramatica . asta cu conspiratia este una dintre poruncile de baza ale lui soros .

      "neconspirationistii" sunt desigur persoane inteligente, cu muulta educatie care se uita doar la televizor si la sursele aprobate de stiri si cred ca mahomedanii tot ce li se spune acolo, fara sa cerceteze pentru ca nu-i asa politicienii sunt niste sfinti care nu mint niciodata. Presupun ca s-au gasit si arme de distrugere masa in Irak, nu?

    Afirmatia ca un protestatar avea tatuate pe mana secera si ciocanul a fost infirmata. Marirea imaginii arata ca, de fapt, este un simbol dintr-un joc video, pe numele sau "Dishonored".

    Am spus-o si la articolul lui Dorel Nasui: Tabara republicana este plina de extremisti de dreapta, asa cum tabara democrata este plina de extremisti de stanga. 

    Cine nu vrea sa vada asta nu se poate numi un observator lucid al evenimentelor.  

    1. ....."....impreuna cu o parte a serviciilor secrete americane ..." ! si cealalta parte unde era ?Dormea , juca golf , era legata la ochi ? Halal servicii secrete in care unii trag hais iar altii cea !

      Autorul e inca unul dintre postacii care vrea sa acrediteze ideea ca sforile in America le trage China. Nu conteaza ca singura tara in fata careia SUA, si nu numai face sluj, e Israelul. Uitati-va pe cine a gratiat Trump drept "cadou de adio". Un perciunat dupa altul, inclusiv infractorul de tata socru al Ivankai.

      De unde stii cine e autorul?

    " După noiembrie 1946 anticomuniştii români au rezistat cel puţin 7 ani în munţi. Cât timp vor rezista cele 75 de milioane care l-au votat pe Trump şi au în casă cel puţin de două ori mai multe arme? "

    anticipez confruntari (inclusiv armate) in SUA in mod uzual la nivelul strazii cu ocazia diverselor mitinguri sau marsuri - fie de dreapta , fie de stanga. 

    dispare " common ground" -ul care permite discutie, negociere si lucru impreuna.  

    daca aveti treaba in SUA si nu puteti evita sa o vizitati , incercati sa evitati marile aglomerari urbane.  

    Pana la jumatatea anului 2022 mare risc de confruntari armate stradale cu arme ...  

    Cred ca democratii vor apasa pedala de acceleratie cu retragerea dreptului oamenilor din SUA sa detina arme.

    Aici puntea de negociere se rupe.  

    1. Art 25 activat? Ziceai că da, se pare că nu ! Al 20 lea pariu pierdut Vali ! Niciunul câștigat!

      De fapt retrasese acest pariu...

      Se numește negare plauzibilă. Dacă ieșea pariul, în retrospectivă (doar în retrospectivă), s-ar fi lăudat cu predicția.

      E uman ca anumite deznodământe să ni se pară evidente în retrospectivă. La fel cum e uman să sel ectăm dintr-o serie de „previziuni” aleatoare doar pe cele care ne confirmă părtinirile („bias”-urile). 

      am retras.

      realizezi ca nu functioneaza atitudinea ta, nu ?

      Parca trebuiaca,din februarie,sa revina Trump.......!

      Parca Bitcoin-ul trebuia sa se prabuseasca la 34000..... 

      ??????.  

    Mie mi se pare relevant faptul că globalistii lu Biden, adică ăia care susțin că au câștigat "pe bune" alegerile, au avut nevoie de o astfel de diversiune monstruoasă pentru a-și apăra spatele fragil.

    Prin aceasta diversiune, Biden & gașca neo-marxista practic s-au discreditat, au ridicat noi semne de întrebare asupra modului în care au câștigat alegerile. 

    Din condei cu prepoziția "DE".

    1 . Eugen Mihăescu autorul articolului, a scris că cei 75 milioane de americanii pro-Trump ""au în casă cel puțin DE două ori mai multe arme"". .. decât românii anticomuniști în 1946.  

    2 . VALI , ne.observând greșeala a preluat fraza ( fără a șterge "DE").  

    ~ Fără prepoziția '' DE ''...fiecare american are în casă cel puțin două arme. Deci 75. 000. 000 x 2 = 150 milioane de arme. ( ori nu ai multe )  

    ~Cu prepoziția " DE", susținătorii lui Trump ar avea DOAR căteva mii de arme... 

    ... căci e scris ... " au în casă cel puțin "DE" două ori mai multe arme"... decât au avut românii luptătorii din munți în 1946 - 1952. 

    Virgula și alte semne de punctuație

    , prezente sau lipsă în legi au trimis oameni nevinovați în pușcărie ??  

    1. Domnule, saracu' de tine, esti incapabil sa citesti: "Cât timp vor rezista cele 75 de milioane care l-au votat pe Trump şi au în casă cel puţin de două ori mai multe arme?"

      In aceasta fraza nu sunt pomeniti nicidecum anticomuniştii români. 

      Anticomuniştii români sunt pomeniti in propozitia anterioara, care se refera la cat timp au rezistat, dupa 1946: "După noiembrie 1946 anticomuniştii români au rezistat cel puţin 7 ani în munţi." 

      In text, nu exista nici o legatura intre numarul de arme detinute de amerricani si cel al armelor detinute de anticomunistii romani.

      Legatura nu poate sa apara decat in capul unui tembel. 

    Ne-conspirationistii sunt cu siguranță niste idioți (utili) care nu-și pun întrebări simple de genul:

    - cum drku au intrat protestatarii in Capitoliu, în pas de melc, fără să-i oprească nimeni? Dacă avea vreunul din ei în rucsac o bomba?? 

    - cum de televiziunile au avut acces facil să transmită confruntările din interiorul clădirii Congresului?  

    - cum se face că demonstranții ăia care stăteau cu picioarele pe birourile senatoriale "au stat la poză" când au fost fotografiați de presă în acele ipostaze deși stiau bine că poza ajunge la Poliție?

    - care a fost rolul diversiunii cu hârtiile și dosarele împrăștiate pe jos un birouri, au intrat protestatarii să caute prin dosare informații clasificate sau ce?  

    America the greatest nation in the world ...

    God bless America! 

    1. Nein, Deutschland ist die beste Nation !

      Gott segne Deutschland!  

      N-aveti "valuoare"

      Sunteti niste smecheri de carton care s-au inmuiat dupa ce au transpirat romanii peste voi dupa doua beri ...  

      Tot Romania e baza lumii! Restul incearca sa fie, noi suntem direct!  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb