Affidea Romania a cumpărat Centrul Odelga

F.D.
Companii / 6 decembrie 2023

Affidea Romania a cumpărat Centrul Odelga

Affidea România, subsidiara locală a Grupului Affidea, a achiziţionat Centrul de imagistică Odelga din Capitală, ajungând astfel la un număr total de 49 de clinici multidisciplinare la nivel naţional, conform unui comunicat de presă al companiei.

Planul de expansiune a Affidea România, unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii medicale integrate de pe piaţa autohtonă, continuă prin achiziţionarea centrului Odelga, specializat în servicii medicale imagistice din Capitală.

Odelga furnizează pacienţilor servicii de imagistică ultraperformantă: Computer Tomograf (CT), precum şi Ecografie, cu echipamente de ultimă generaţie.

"Am achiziţionat acest centru medical pentru a facilita şi mai mult accesul pacienţilor la servicii de imagistică tip CT sau ECO, analizând cu atenţie cererea crescută de astfel de investigaţii. Pacienţii din Bucureşti sau zonele limitrofe vor beneficia de manopere medicale atât în sistem de decontare CAS, cât şi în sistem privat," declară Răzvan Predica, CEO Affidea România şi Ungaria.

Centrul Odelga a fost înfiinţat în anul 2006 şi se află în cadrul Institutului Oncologic Bucureşti Prof Dr. Alexandru Trestioreanu, oferind pacienţilor tot portofoliul de investigaţii CT şi Ecografie. Anual, 7.000 de pacienţi beneficiază de serviciile medicale imagistice efectuate în cadrul acestui centru.

"Încă de la înfiinţare obiectivul principal al Odelga a fost acela de a oferi servicii de imagistică medicală de înaltă performanţă pentru a veni în întâmpinarea medicilor şi pacienţilor noştri în stabilirea unui diagnostic complet şi corect. Am încercat să oferim, dincolo de calitate şi profesionalism, speranţă.

Sunt convins că prin preluarea companiei de către Affideea România se vor duce mai departe valorile în baza carora am construit până aici un proiect atât de drag sufletului meu. Acestui proiect i s-au alăturat pe drum oameni minunaţi - medici extraordinari, colegi minunaţi, colabolatori sau voluntari cărora ţin să le mulţumesc şi să le doresc succes în orice îşi vor propune mai departe," menţionează Iulian Chiriac, CEO Odelga.

În această tranzacţie, Affidea a fost asistată juridic de echipa Societăţii de Avocatură Rizoiu & Poenaru, iar serviciile de due diligence financiar şi fiscal au fost efectuate de echipa DLA Piper Tax, în colaborare cu TS Partners.

De asemenea, Centrul Odelga a fost reprezentat de avocat Eduard Florea, consultant financiar Mircea Cotoros, iar serviciile de due diligence fiscal au fost realizate de echipa Accountess Profile SRL.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb