CRISTIAN BUŞOI: "Am sesizat Comisia Europeană despre blocarea aplicaţiilor pentru taxi dezvoltate de companii independente"

Trincu Cristian
Politică / 26 ianuarie 2018

Cristian Buşoi (Sursa foto: Facebook)

Cristian Buşoi (Sursa foto: Facebook)

Cristian Buşoi atrage atenţia asupra eşecurilor evoluţiei tehnologice din ţară noastră. Acesta consideră că orice intervenţie din partea Comisiei Europene ar împiedică extinderea acestei probleme, făcând referire la piaţă aplicaţiilor electronice.

Într-o scrisoare adresată comisarului european, eurodeputatul Cristian Buşoi atrage atenţia că monopolizarea serviciilor de e-hailing este incompatibilă cu piaţa concurenţială şi progresul tehnologic, unele dintre principalele priorităţi ale Uniunii Europene.

Eurodeputatul Cristian Buşoi pune obstacole în calea obiectivelor Consiliului General al Municipiului Bucureşti care obligă prin hotărârea 626 taximetriştii să utilizeze exclusiv alicatii de taxi ce se află în proprietatea unui dispecerat, încălcând , fără nicio justificare, dreptul taximetristilor şi al clienţilor de a folosi aplicaţii dezvoltate de companii independente.

"Aplicaţiile pentru integratori sunt pur şi simplu un exemplu de utilizare a tehnologiei digitale pentru îmbunătăţirea condiţiilor de piaţă, oferind mai multe posibilităţi de a alege pentru clienţi şi o bază mai mare de consumatori pentru şoferi. Sper că împreună cu echipa dumneavoastră vom găşi o soluţie pentru a depăşi aceste restricţii şi pentru a spori creşterea conţinutului digital şi a platformelor colaborative, în România. Atrag atenţia asupra urgenţei acestei chestiuni, deoarece odată ce aplicaţiile e-hailing îşi vor înceta activitatea, este mai puţîn probabil că acestea să reintre pe piaţă",a mai declarat europarlamentarul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb