Daniel Hagari: Israelul va opera "pretutindeni în Orientul Mijlociu"

T.B.
Internaţional / 15 octombrie 2023

Daniel Hagari: Israelul va opera "pretutindeni în Orientul Mijlociu"

Daniel Hagari, purtătorul de cuvânt principal al armatei Israelului, spune că armata va opera "oriunde în Orientul Mijlociu", informează aljazeera.com.

"Ne uităm mereu în jurul nostru, în tot Orientul Mijlociu", a spus Hagari, citată de presa israeliană, potrivit sursei menţionate.

"[Armata] va opera oriunde în Orientul Mijlociu pentru a îndeplini obiectivele de securitate ale Israelului. Suntem foarte pregătiţi în toate arenele", a adăugat el, transmite aljazeera.

Opinia Cititorului ( 15 )

  1. Nu cred ca e cea mai buna masura. Orice nas isi are nasul!

    Israel se comportă precum SUA , mi-e indiferent cine sunteti vă calc in picioare indiferent de cultura voastra , granitele voastre .

    = sunt criminal temut si fac ce vreau . Oare cu ce drept atacă statele dun jur ? A uitat cand a fost creat Israel ? Se miră de ce nu vor avea liniste niciodată cand zăngănitul armelor este muzica de relaxare . Incet , incet lumea normală va intelege tot ce face SUA si Israel si se vor dezice de crearea de războaie , insă SUA dacă nu va mai vinde arme ,dezbinare si munciună va crea al trei-lea război mondial pentru că asa sunt făcut , niște misei . SUA are peste 200 de ani de război si doar 25 de ani de pace . Despre ce vorbim ? Ne prefacem că Hiroshima , Nagasaki , Irak ,Libia ,Venezuela ,Vietnam , Iugoslavia sau inchisorile CIA nu au fost si sunt crime ? Cine a fost judecat si condamnat pentru toate acestea ? Cine starneste Taiwan-ul ? Cine a mintit despre Huawei ? Cine creaza minciuni zionic in mass-media ? Hai să spunem adevărul pe nume , SUA este cu adevarat instigatorul lumii . Să nu uităm că SUA si-a inarmat propria populatie incat nici macar in scoli copii nu mai au siguranta , la orice colt de stradă se vinde o armă , droguri ,prostitutie ,trafic de persoane , trafic de organe iar dacă un drogat are o zi proastă iti zboară creieri in plină stradă .Asta doriti , asta aplaudati ?  

    1. Dacă cineva se ia de familia ta la tine acasa si ști ca pericolul e în preajma. Te duci și în vecinătate sa îl extermini. Jos pălăria pt israel ...încă odată de dovada ca nu cantitatea contează și calitatea indiferent ca e o tara mica .. asa a fost și cu razboiul de 6 zile .

      Apropo ca să înțelegi că Dumnezeu a zis ca cine se va atinge de tara lui o sa între în conflict cu el direct. Și ce zici acolo e doar o mica parte din profeția zisa de mult ca întregime națiuni îl vor ura pe israel.. tu doar ești un pion în profeția care trebuie sa se întâmple.. în rest Dumnezeu oricum a zis ca intervine penteu poporul luu 

      E clar ca tu ai o idee foarte fixa privind SUA. Nu cunosti deloc istoria lumii. Inseamna ca esti de acord cu actiunile organizatiilor teroriste Hamas, Hezbollah, ISIS si Jihadul Islamic de a omori oameni nevinovati. Hamas e cel care a ordonat masacrul celor care ascultau muzica la un festival, plus ca a mai si omorat si rapit copii. Ti se pare normal? Ce cautau acolo teroristii? Absolut toate organizatiile teroriste sunt facute numai din criminali, insetati de sange, Am o intrebare pt tine daca stii asa multe despre istorie. Ce a facut Germania in cele 2 razboaie mondiale? Ce facem cu cele 6 milioane de evrei ucisi pe langa alte milioane.......Dar Japonia si Rusia imperialiste ce au facut si ele? De ele nu zici nimic, de toate ororile lor? Esti de acord cu grozaviile lor? SUA a salvat lumea scurtand razboaiele si sa puna pacea timp de aproape 60 de ani in Europa. Nu mai spun si de Franta, Spania si Anglia care au cucerit teritorii multe timp de 1 000 ani pentru ca asa au vrut muschii lor. SUA nu are decat 200 ani de democratie si tot ce se intampla in legatura cu drogurile, armele si prostitutia se intampla si in alte parti ale lumii. SUA nu e un caz singular. Tu vorbesti mult despre SUA dar despre Ucraina, Taiwan nu zici nimic. Eu nu tin partea nici unei tari, citesc multe lucruri despre tot ce se intampla, gandesc logica lucrurilor si apoi vorbesc. Tu nu faci asa, tu pui mereu SUA pe primul loc. Nu e corect. Tu taci malc despre tot ce au facut Germania si organizatiile teroriste in ultimii 100 ani si nu e bine. Asteapta si ai sa vezi ce va face si China imperialista cu Taiwanul. Taiwanul are dreptul la independenta ca si Israelul. Ce face SUA e corect, pentru ca Europa nu are armata puternica si are nevoie de cel mai puternica aliat, SUA. Inca ceva, chiar si grecii au trimis vase de razboi catre Israel. Inseamna ca si grecii sunt mai rai ca americanii. Spor la citit istorie!

      De acord cu tine!????

      De acord cu tine!

      cred ca esti de-al lui Alah

      De ce il amesteci pe Dumnezeu in mizeria asta? Chiar esti convins ca Dumnezeu a ordonat "poporului ales" sa-si faca tara in zona asta, unde vor avea numai conflicte sau ideea asta este numai in capul unor oameni infierbintati?

      Nu eu ci tu esti dintre ai lui Allah????????????

      Mare adevăr grăiești!dar mulți nu vor sa înțeleagă ca SUA pune paie pe foc în orice colt a-l lumii

      Mai vă rugați și lui Dumnezeu

      Văi de mama voastră 

      Dar va veni vremea când veți plăti! 

      Din păcate vor plăti și mulți nevinovați 

      Asta este !

      Viața merge înainte!! 

      Cine nu a respectat Minsk 1 si 2 , cine a inarmat Ukraina , cine a dus arme si militari la granitele Rusiei ? A solicitat Rusia discutii inainte de 22 cu privirea de retragerea de efective militare si atmament din pozitiile avansate pâna la cele stabilitite de intelegerile din 90? Istorie citesti doar ce vrei si interpretezi cum vrei in functie de cum poti reinterpreta realitatea dacă iti convine sau nu ? Cine inarmează Taiwan desi este recunoscută o singură Chină ? Si-au dus Rusia , China sau alte state armele si soldati la granitele SUA ? Sti unde este SUA pe hartă ? Ai vizitat vre-odată China ,SUA (orice stat) , Rusia sau tari din Orient ? Vizitează-le si apoi vorbeste . Am vizitat 46 de state si iti spun 100% că vei vedea cu alti ochi lumea si ce se intâmplă si care este realitatea nu minciunile mass-media.

      Du-te baiatule sluga la teroristi, ai suflet de ciuhap pus pe decapitat copii!

      Tu intelegi ceva când citești sau analfabetismul functional este grav la tine ?!? M-ai vazut cumva sustinând terorismul ? Am prezentat realitatea de zi cu zi dar submediocritatea este evidentă la unii.

    Dacă eram in secolul trecut, înțelegeam faptul că unii habar n-au ce spun/scriu, dar în epoca internetului , e regretabil că unii își exprimă necunoașterea cu atâta aplomb.

    Citiți înainte de a spune prostii, să aflați adevărul cum e , nu cum e prezentat de unii. Când bagi un animal în țarc și îl mai și bați cu bățul, nu e de mirare că te mușcă când te prinde și pe urmă te mai și autovictimizezi!  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb