Dragnea, singurul candidat la şefia PSD

Adina Lateş
Politică / 30 septembrie 2015

Şerban Nicolae, după respingerea candidaturii sale: "Mi-a rămas un gust amar, chiar şi Dragnea părea să vrea competitori"

Comitetul Executiv Naţional al PSD a validat o singură candidatură pentru preşedinţia formaţiunii, a actualului lider interimar Liviu Dragnea, celelalte două, ale lui Şerban Nicolae şi Daniel Savu, neîntrunind condiţiile din regulamentul de organizare a alegerilor interne, transmit surse din presă.

Senatorul PSD Daniel Savu a declarat, miercuri, după ce Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis să nu acorde derogări pentru candidaţii cu dosare incomplete, că se va pregăti mai bine pentru următorul Congres, iar acum se va concentra pe câştigarea primăriei Ploieşti pentru PSD.

"S-a votat respectarea în integralitate a regulamentului. Faptul că nu am reuşit să obţin decât de la organizaţia Prahova o recomandare a dus la eliminarea candidaturii mele. Am înţeles că pentru următorul Congres trebuie să mă pregătesc mai bine. Mă voi pregăti mult mai bine pentru următorul Congres, ştiu ce am de făcut", a afirmat Daniel Savu.

Senatorul a precizat că obiectivul său în acest moment va fi o candidatură la primăria Ploieşti, pe care speră să o câştige pentru PSD.

Mai mult, Daniel Savu a spus că, în condiţiile în care în cursă a mai rămas doar Liviu Dragnea, îl va susţine pe acesta în cursa internă şi nu îşi va anula votul.

La rândul său, senatorul PSD Şerban Nicolae a declarat că decizia colegilor i-a lăsat "un gust amar", în condiţiile în care chiar şi Liviu Dragnea părea să vrea "competiţie" în cursă.

Şerban Nicolae a spus că va respecta "categoric" decizia partidului. "Cine crede că, după 25 de ani, aş face brusc un gest împotriva partidului se înşeală. E adevărat că mi-a rămas un gust amar pentru că rămân la părerea că erau lucruri de discutat şi analizat. Chiar domnul Dragnea mi-a făcut impresia că ar fi vrut să existe competiţie, că ar fi vrut să existe mai mulţi competitori. N-a reuşit să fie suficient de convingător. Din acest punct de vedere, suntem în aceeaşi situaţie", a spus senatorul, precizând că au existat voci în PSD care cereau alte condiţii pentru organizarea alegerilor interne.

Cu toate acestea, senatorul spune că nu va reproşa nimic partidului. "Mergem înainte", a menţionat acesta. Întrebat dacă îl va vota pe Liviu Dragnea, fiind unicul candidat, Şerban Nicolae a spus că, inclusiv în actualele condiţii, există "mai multe opţiuni", dar nu vrea să spună încă în ce mod se va comporta la vot.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb