Echipa Brand Communication din cadrul "Leo Burnett" se extinde

Ziarul BURSA #Media-Advertising / 9 martie 2004

Echipei Brand Communication din cadrul Leo Burnett România i s-au alăturat, din februarie, oameni noi. Aceştia vin din agenţii precum Graffiti/BBDO, Tempo Advertising, Saatchi&Saatchi, Grey, Young&Rubicam şi au o bogată experienţă în publicitate.

Ştefan Stroe, 25 de ani, este Strategic Planner la Leo Burnett România. Absolvent al Academiei de Ştiinţe Economice Bucureşti, Facultatea de Marketing, are o experienţă de peste 2 ani de planning media la Media Direction - Graffiti/BBDO şi un an de Client Service la Saatchi & Saatchi, lucrînd pînă în prezent pentru conturi precum "Elite" România şi "GlaxoSmithKline". Ştefan şi-a dat masteratul în publicitate (FJSC), vorbeşte fluent limbile engleză şi spaniolă, fiind şi co-editor al site-ului de publicitate şi marketing www.adworld.ro.

Oana Niculescu, 31 de ani, este Brand Communication Manager la Leo Burnett. Absolventă a Facultăţii de Sociologie, Oana şi-a început experienţa profesională într-un institut de cercetare, lucrînd apoi ca redactor în cadrul Departamentului Emisiuniilor Sociale din TVR. Experienţa Oanei în publicitate se leagă de nume precum Mercury (coordonator de pro-iecte BTL), D'Arcy, Grey şi Young&Rubicam, din portofoliul ei de clienţi făcînd parte: Danone, Procter&Gamble, Master Food, Voxtel.

Mariana Cojocaru, 36 de ani, este Audio/Video Manager la Leo Burnett. Mariana este absolventă a Facultăţii de Film - secţia Multimedia. A lucrat pînă în prezent în cadrul Studioului de Producţie Cinematografică Bucureşti, a fost cadru didactic auxiliar în cadrul UNATC şi producător la Naţional TV.

Clarisa Roşu, 26 de ani, este Brand Communication Manager la Leo Burnett. Absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, Universitatea Bucureşti, Clarisa are o experienţă de peste 5 ani în publicitate: a fost PR Assistant la Graffiti/BBDO şi Saatchi&- -Saatchi, iar din 2004 a lucrat ca Account Executive şi Account Manager la Tempo Advertising.

"Leo Burnett" România este deţinătoarea titlului de Agenţie a Anului şi prima agenţie românească finalistă la Cannes.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb