Germania a încheiat la egalitate cu Ucraina, scor 0-0, la Nuremberg, pe stadionul Max Morlock, într-un meci amical.

Echipa naţională a Angliei a învins luni seara, pe teren propriu, scor 3-0, echipa naţională a Bosniei, într-un meci amical. Într-o altă partidă amicală Germania a încheiat la egalitate cu Ucraina.

Pe stadionul St James Park din Newcastle, Anglia lui Gareth Southgate a dominat întâlnirea cu Bosnia, dar a reuşit să deschidă scorul târziu, după o oră, dintr-un penalti transformat de Cole Palmer. Gazdele au majorat avantajul în finalul înfruntării. Mai întâi a înscris Alexander-Arnold, în minutul 85, apoi a marcat şi golgeterul Harry Kane, în minutul 89, şi Anglia s-a impus cu 3-0.

Echipa naţională a Croaţiei a învins luni seara, pe teren propriu, scor 3-0, echipa naţională a Macedoniei de Nord, într-un meci amical de pregătire, în perspectiva Euro 2024.

La Rijeka, în prima repriza, elevii lui Zlatko Dalic au condus cu 2-0, după dubla reuşită de Lovro Majer în minutele 10 şi 45. Marco Pasalic a închis tabela în minutul 79. Arbitrul sloven Matej Jug a anulat un gol al lui Ante Budimir, în minutul 90+1, pentru o poziţie de ofsaid, şi croaţii au câştigat amicalul cu Macedonia de Nord la o diferenţă de trei goluri.

La Euro 2024 Croaţia joacă în grupa B, alături de Spania, Italia şi Albania.