FIREA: Ministrul Sănătăţii a politizat spitale şi Direcţii de Sănătate

J.P.
Politică / 19 noiembrie 2020

Ministrul Sănătăţii a politizat spitale şi Direcţii de Sănătate

Fost primar al Capitalei, în prezent candidată la Senat din partea PSD, Gabriela Firea a declarat că nu înţelege de ce se vorbeşte acum despre politizarea instituţiilor medicale, de vreme ce "fix ministrul Sănătăţii le-a politizat", relatează G4media.

"De ce vorbim acum de politizare? Cine a politizat spitale şi Direcţii de Sănătate, păi fix ministrul Sănătăţii le-a politizat. E inuman să te gândeşti ca la Direcţia de Sănătate Publică să numeşti un coleg de partid, pe ideea de fidelitate politică, care n-are nici cea mai mică brumă de experienţă profesională. Eu am fost primar 4 ani, dar nu mi-am permis să schimb niciun manager de spital. Să vină acum oricine aici în faţă să zică ce manager am numit eu cu carnet de partid", a spus Gabriela Firea, ieri seara, în emisiunea "Sinteza Zilei, la Antena3, referitor la dezbaterile din spaţiul public privind situaţia crizei din sistemul sanitar.

Candidata PSD a mai subliniat că de la începutul lunii martie de când a început criza pandemică, şi până acum, în noimebrie, nu există eficienţă demonstrată din partea Ministerului privind limitarea epidemiei. "Nu tu teste, nu profesionalizarea Direcţiilor de Sănătate, doar politizare în spitale", a comentat Firea.

Amânarea alegerilor era o soluţie în această situaţie de criză, dar "n-a existat voinţă politică", a mai comentat Firea. "Dacă nu s-a dorit amânarea alegerilor, acum oamenii îşi vor evalua sănătatea iar dacă pe 6 decembrie vor fi sănătoşi vor veni la vot. Lumea şi-a pierdut răbdarea. La noi nu s-au aplicat măsurile care au au avut efecte pozitive în alte ţări. Suntem singura ţară europeană care n-a efectuat testarea în masă. De ce? pentru că avem în funcţii oameni fără pregătire (...)", a spus Gabriela Firea.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. tu sa taci, nadam!

    la cate ai facut si lasat dupa tine, TACI 

    Directorul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a revenit luni(16 noiembrie) la lucru la Geneva, după ce a stat în izolare în urma expunerii la noul coronavirus, afirmând că nu consideră necesar un test, relatează Reuters.

    "Am fost OK, fără simptome. Este a 17-a zi şi am urmat protocoalele. Întrucât nu am simptome şi am urmat strict protocolul, nu văd necesitatea testării", a declarat directorul OMS la un briefing la Geneva. 

    "Pot să vă asigur că sunt OK şi chiar foarte, foarte ocupat. Cel mai important lucru este să respecţi protocolul", a insistat Tedros Adhanom Ghebreyesus. 

    Gabriela Firea: 

    Suntem singura ţară europeană care n-a efectuat testarea în masă. De ce? pentru că avem în funcţii oameni fără pregătire (...)", a spus Gabriela Firea. 

    Dna Firea considera ca inclusiv Dl Tedros Adhanom Ghebreyesus este un om fara pregătire daca respecta protocolul ? 

    pentru un Bucuresti sanatos, smart si european Mult Stimata si Distinsa Doamna Firea ne va aduce niste moaste la pupat si Doamne Ajuta !

    0 VOTURI ! 0 VOTURI ! 0 VOTURI ! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb