Gabriela Firea: "Depunerea unei moţiuni de cenzură la adresa Guvernului actual este necesară"

A.D.
Politică / 11 iunie 2020

"Depunerea unei moţiuni de cenzură la adresa Guvernului actual este necesară"

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea (PSD), a declarat că depunerea unei moţiuni de cenzură la adresa Guvernului Orban este un lucru "imperios necesar", dar că "trebuie să ne sfătuim cu toţii care este momentul optim pentru depunerea moţiunii pentru ca şi ea să treacă". Firea a precizat că acesta este punctul său de vedere, nu şi al formaţiunii pe care o reprezintă, precizează News.ro.

Gabriela Firea a declarat la România TV, miercuri seara: "Prin modul în care Ministerul Sănătăţii şi DSP gestionează în ţară această combatere a bolii pe care o traversăm, doar şi pentru cum gestionează Ministerul această pandemie şi îi sperie inutil pe români şi bagă groaza în toată lumea şi prăbuşeşte economia, acest Guvern trebuie să cadă".

Întrebată dacă s-ar impune depunerea unei moţiuni de cenzură la adresa Guvernului, Firea a spus că este "imperios necesar".

Ea a mai adăugat: "Din punctul meu de vedere, e imperios necesar. Cand? Vom vedea. O moţiune de cenzură o depui în momentul în care ne convingem că avem majoritate să treacă. Timingul trebuie discutat cu celelalte partide politice, cu Pro România, cu ALDE, cu UDMR. Pentru că, de cealaltă parte, ei vor aduna o majoritate de strânsură, cum a fost data trecută. Este punctul meu de vedere, nu este opinia oficială a formaţiunii pe care o reprezint. Trebuie să ne sfătuim cu toţii care este momentul optim pentru depunerea moţiunii pentru ca şi ea să treacă".

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Unde sunt banii din bugetul Bucurestiului?

    I-ai cheltuit atat pe ei cat si pe cei din imprumuturile uriase iar realizarile nu se vad.

    Nu mai puteti sa furati motiv pentru care vreti alt guvern, unul PSD-ist ca sa puteti fura din nou, de la fonduri alocate strict contractelor cu firmele de partid pana la voturile din alegeri. 

    1. Bre anonimule, mai las-o cu furatul celor care nu mai guverneaza...PNListii sunt "ciuma noua" care fura, restituie in draci prin ANPR, imprumuta tara si o amaneteaza pentru urmatorii 30 de ani, sunt super transparenti la achizitii publice...ca sa nu-ti mai spun ca si-au angajat in 9 luni vreo 12.000 de sinecuri (neamuri si handicapati loiali)...Poate esti si tu printre beneficiarii "bunastarii" lor..ca de de-aia esti anonim !!! Mama voastra de organo-iohanisti perfizi..Voi sunteti hotii noi ai acestei tari manipulate digital..zi de zi de zi..

      o fi,

      nu zic nu! 

      asta insa nu inseamna ca treb incurajata coana Joita cu mentorul ei de Voluntari 

      pe langa faptul ca a furat ce se vede de pe urma ei? 

      concluzionez ca furat doar pentru EA 

      te rog sa privesti un pic pe la sefii institutiilor infintate la initiativa ei: NUMAI BORFASI CONDAMNATI!

      DECI? 

    Cucoana ce mai așteptați în dimineața zilei de 16 iunie la prima ora a dimineții fără o secunda întârziere. Majoritate aveți. Jos cu GUVERNUL HITLERIST. Jos cu MAFIA HITLERISTA care a împrumutat tara pe 200 de ani și nu dublează ALOCAȚIILE LA COPII și sa mărească pensiile cu 40%.Cucoana noi am muncit cinstit nu am JEFUIT și VÂNDUT TARA ca HITLERIST II ĂȘTIA. BANII UNDE SUNT BANII ÎMPRUMUTAȚI 80 DE MILIARDE DE EURO ȘI DE CE. Noi avem COPII, NEPOTII trebuie sa trăim. Noi suntem învățați sa muncim CINSTIT, Corectat FURAM. Vede toată lumea ce a făcut HITLERIST II ĂȘTIA în 7 luni de zile. ROMÂNIA înainte sa vina HITLERIST ȚII ĂȘTIA, VREAU GUVERNUL MEU aveam a doua economie în UNIUNEA EUROPEANĂ. JOS CU JUGUL HITLERIST DIN SPINAREA ROMANILOR. SA UMPLUT PAHARUL JOS CU POPONARUL(IOHANIS) ȘI CLICA LOR DE TRĂDĂTORII DE TARA. Locul lor e la AUSCHWITZ sa le aducă și-a le dea MERKEL de mâncare.

    1. taticu

      Cate linii ai tras in plus?

      pe care nara? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb