Întrerupere temporară a SEAP

Mina Irina
Miscellanea / 26 mai 2016

Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice (SEAP) nu va fi funcţional, în perioada 26 mai - 15 iunie, din cauza unor disfuncţionalităţi de natura tehnică şi operaţională de la nivelul sistemului apărute odată cu intrarea în vigoare a noilor legi în domeniul achiziţiilor publice, a anunţat, astăzi, Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice (ANAP).

"Începând cu data de 26.05.2015, data intrării în vigoare a noilor legi în domeniul achiziţiilor publice şi totodată a abrogării prevederilor referitoare la evaluarea documentaţiilor de atribuire de către ANAP (...) iniţierea procedurilor de atribuire de către autorităţile contractante în SEAP va fi întreruptă temporar până la data de 15 iunie 2016. Pe aceasta perioadă, Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice (SEAP) nu va fi funcţional", se arată într-un comunicat al ANAP.

''Întreruperea este cauzată de disfuncţionalităţi de natură tehnică şi operaţională de la nivelul sistemului. În principal, până la acest moment nu a fost finalizată metodologia referitoare la fluxul de iniţiere în SEAP a procedurilor de atribuire, care trebuie adaptată la noua legislaţie'', potrivit ANAP

Agenţia menţionează că varianta finală a pachetului legislativ a fost adoptată de Parlamentul României în data de 10 mai 2016, iar Normele metodologice de aplicare a noilor legi sunt pregătite pentru a fi aprobate în Guvern.

În aceste condiţii, ANAP recomandă autorităţilor contractante ca elaborarea şi transmiterea spre evaluare a documentaţiilor de atribuire să se facă începând cu data operaţionalizării sistemului informatic de la nivelul SEAP, adică începând cu 15 iunie 2016.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb