JOE BIDEN: "Ucraina nu va fi niciodată o victorie pentru Rusia"

G.D.
Internaţional / 24 februarie 2023

"Ucraina nu va fi niciodată o victorie pentru Rusia"

Preşedintele american Joe Biden a transmis astăzi, când se împlineşte un an de la invazia rusă din Ucraina, că Rusia nu va reuşi niciodată să cucerească această ţară şi l-a calificat pe Vladimir Putin drept "un dictator" cu ambiţii imperialiste, informează News.ro.

"Voi repeta astăzi ceea ce am spus acum un an, când Rusia a invadat Ucraina. Un dictator hotărât să reconstruiască un imperiu nu va şterge niciodată dragostea de libertate a poporului. Brutalitatea nu va măcina niciodată voinţa celor liberi. Iar Ucraina nu va fi niciodată o victorie pentru Rusia. Niciodată", a scris Joe Biden pe Twitter.

Ulterior, a mai publicat un mesaj, însoţit de o fotografie din timpul vizitei sale surpriză pe care a făcut-o în această săptămână la Kiev, în care apare plimbându-se pe stradă alături de preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, în care subliniază că Ucraina "este încă independentă şi liberă", în ciuda unui an de asalt continuu, ba mai mult, a reuşit să-şi recucerească "mai mult de jumătate din teritoriul pe care Rusia îl deţinea anul trecut".

"Astăzi, la un an după ce au început să cadă bombele, Ucraina este încă independentă şi liberă. De la Herson la Harkov - luptătorii ucraineni şi-au recuperat pământul. Şi în mai mult de jumătate din teritoriul pe care Rusia îl deţinea anul trecut, steagul ucrainean flutură din nou cu mândrie", spune Joe Biden.

Opinia Cititorului ( 15 )

  1. Tot asa precum Bideu, nu va fi niciodata o victorie pt Alzheimer!

    1. Problema e că s-a căcat în pantaloni după discursul lui Putin ! ...

      Si mai era sa-si rupa si gatul pe scarile avionului! Individul este clar pacientul ideal pt Azil!

    Asa spuneau o data si despre Afganistan

    1. SUA nu avea și nu are ce să caute în Europa ! ... În numele așa-zisei libertăți, SUA a fost și este o forță răului ! ...

      A uitat oare lumea ce a făcut SUA la Hiroșima și Nagasaki, în Coreea, Cuba,Vietnam, Nicaragua, Iugoslavia, Irak, Siria, Libia, etc. Cine ia invitat să vină și să participe la victorie în Europa la sfârșitul fiecăruia dintre cele două Războaie Mondiale ? Mai bine mergeau rușii atunci singuri, până la Atlantic . Poate azi aveam o lume mai bună ! ... Acum cine și pentru ce a fost invitată SUA în Europa ?! CE CAUTĂ SUA ÎN EUROPA ?! ...

      cum ce,resursele rușilor,nu mai au ce pradui

      Aceste zone, de care zici bine, nu au fost o "victorie" pentru nimeni. Ca si Rusii din Germania de est, Polonia, Cehoslovacia, Ungaria,,Romania, americanii si toti au plecat cu coada intre picioare, din Vietnam, Irak, Afganistan, Coreea sii..., jalnici si rahatiti pe ei.

      Ucraina nu va fi o victorie pentru nimeni. Ea ete o catastrofa pentru toti locuitorii de acolo, fie rusi, fie ucraineni sau.. Poate acel teritoriu nu va fi nicicand al Rusiei si nici al americanilor sau vesticilor. Dar acel teritoriu va fi al locuitorilor de acolo si nimeni nu-i va putea rupe de panmanturile lor. Mai devreme sau mai tarziu acolo totul va fi normal, fara amestecul rusilor sau al americanilor si vesticilor UE, indiferent ce vor astazi marii criminali ai lumii si indiferent cate sute de mii de tineri morti vor mai fi din cauza lor.

      PAce domnule, ca lumea se schimba dupa ce muriti sau veti fi inlaturatui si nimic din ce planuiti nu va ramane asa. Pace ca mortii de astazi de acolo sunt inutili. Ei sunt crime pe constiintele voastre  

    Occidentul candva mare aparator al pacii,

    este indiferent la sutele de mii de soldati masacrati in acest conflict absurd, 

    nu se vorbeste de vaduve,orfani si familii distruse, 

    numai sloganuri politice si razboinice,

    CHIAR ASA NE-AM DEZUMANIZAT ??!!  

    1. despre ce sute de mii de soldati masacrati vorbesti, esti afectat de propaganda CNN?

    Putin e pe faras. Ultimul discuss a semanat cu cel al Lui Ceausescu de la a XIV congres.

    Trolii in schimbi fac spume. Ar trebui sa stim si noi daca chiar sunt din Tara.... 

    Pentru Rusia a fost o victorie din prima zi a invaziei. A fost din nou recunoscuta ca mare putere mondiala. Plus ca a luat si jumatate de Romanie in Ucraina. Biden si Europa ar trebui sa se intrebe ce o sa faca cu imigrantii ucarineni a caror prezenta in tarile vecine incepe sa starneasca indignare si chiar ura. Au devenit extrem de nesimtiti si chiar infractori, fura din magazine, nu achita nota de plata la restaurant, parcheaza pe locurile de handicapati, etc.

    1. Deci asta te deranjeaza pe tine ca parcheaza pe locurile tale de mujic handicapat:-)

      E normal sa-l deranjeze,nu?Unde-i lege nu-i tocmeala sau pentru ucraineni nu sunt legi?Chiar ca au devenit nesimtiti(asa ca tine)fiindca au vazut ca le merge !

      Nu, labagiule, erau pentru ma-ta cabd se duce sa isi schimbe proteza dentara

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb