MINISTRUL VIOREL ILIE (ALDE): "Coeziunea, o valoare comună europeană"

M.I.
Politică / 12 ianuarie 2019

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Sloganul preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene "Coeziunea, o valoare comună europeană" trebuie să devină o realitate pentru fiecare stat membru, "pentru că numai aşa putem să fim o mare familie europeană", spune ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, Viorel Ilie (ALDE).

"Familia europeană se poate consolida doar dacă facem din coeziune o valoare comună. Ca fiecare ţară membră a familiei europene, România are particularităţile ei, iar românii rezonează cu cei care se comportă cu demnitate şi respect. Aceste calităţi le-am văzut aseară pe scena Ateneului Român la cei mai importanţi oficiali europeni şi români. Sper ca, pe lângă respect şi demnitate, să ne înţeleagă şi ca naţiune. Sloganul preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene - 'Coeziunea, o valoare comună europeană' - trebuie să devină o realitate pentru că numai aşa putem să fim o mare familie europeană şi cred că acest lucru este valabil pentru fiecare stat membru, oricare ar fi el'', precizează Viorel Ilie, potrivit unui comunicat transmis astăzi de Agerpres.

El consideră că nu trebuie lăsat ca disputele interne să-şi pună amprenta pe exercitarea preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene.

''În ceea ce ne priveşte, trebuie să fim inteligenţi şi să nu lăsăm disputele interne să-şi pună amprenta pe exercitarea preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene. Prin efort, responsabilitate, muncă şi determinare, cele 6 luni de preşedinţie vor fi încununate de succes, iar succesul României este tot ceea ce contează!", spune Viorel Ilie.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. . Ipoteza de lucru şi scopul cercetării

    Ipoteza de lucru de la care pleacă teza se referă la faptul că influenţa Comunităţii Europene şi mai târziu a Uniunii Europene asupra Europei Centrale şi de Răsărit este una liniştitoare şi stabilizatoare fiind posibil ca şi în viitor influenţa să fie şi mai puternică în sensul amintit, singura condiţie constând în exprimarea unei voinţe comune politice de unificare pentru a se asigura coeziunea ei economică, socială şi teritorială.  

    Abia acum a fost luata in seama, dupa 19 ani. Mai bibe mai tarziu decat niciodata!

    1. - tov. ministru pt.cuvintul sau venit de la/tip BOB . pt. parcul public-privat de langa vila d.lui , pt. angajari facute ca pe mosia d.lui , ... . valoroasa unica sa opinie din intrega sa perioada contractuala la bugetarie ...

    Coeziunea? o vorba, de dansii inventata,

    Ca, cu a ei putere sa va aplece-n jug.......... 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb