Philip Morris Trading şi Philip Morris România au primit certificarea Top Employers Europe 2016

Comunicate de presă / 10 februarie 2016

Philip Morris Trading şi Philip Morris România - cele două entităţi locale ale producătorului de ţigarete Philip Morris International - au primit certificarea Top Employers Europe pentru calitatea condiţiilor de lucru oferite angajaţilor, intrând astfel în elita angajatorilor europeni.

Cercetarea, realizată în fiecare an la nivel internaţional de către Top Employers Institute, evaluează cei mai importanţi angajatori din întreaga lume - acei angajatori care asigură un mediu de lucru deosebit, care cultivă şi promovează talentul, care investesc în oameni la toate nivelurile ierarhice din organizaţie şi care urmăresc permanent optimizarea relaţiilor cu angajaţii. În urma acestei analize, ambele companii Philip Morris din România au primit, pentru prima dată, certificarea Top Employers Europe 2016.

Pentru a obţine certificarea, toate companiile candidate parcurg un proces complex de evaluare. Prima etapă o reprezintă HR Best Practices Survey, o analiză riguroasă a practicilor şi a strategiei de resurse umane, a modului de monitorizare şi comunicare a condiţiilor de muncă oferite angajaţilor. Etapele ulterioare - verificarea datelor, auditul extern realizat de compania Grant Thornton şi raportarea indicilor de performanţă la standardele internaţionale - sunt cele care asigură validitatea analizei.

Philip Morris Trading şi Philip Morris România au parcurs cu succes toate aceste etape, iar mediul de lucru pe care cele două companii îl oferă angajaţilor le-a asigurat un loc între angajatorii de elită.

"Certificarea Top Employer este valoroasă pentru companiile Philip Morris care activează în România prin rigoarea procesului de analiză a condiţiilor de muncă," a spus Steen Hjortholm, Managing Director Philip Morris în România. "Aceasta confirmă că mediul de lucru şi beneficiile pe care le asigurăm local colegilor noştri nu numai că se încadrează în standardele internaţionale, dar ne şi plasează în elita angajatorilor europeni şi globali. Faptul că fiecare companie trebuie să parcurgă procesul de certificare an de an reprezinta, de asemenea, un semn al calităţii evaluării şi o dovadă că Top Employer este un atestat al preocupării de durată a managementului pentru binele angajaţilor."

Top Employers Institute a evaluat condiţiile create de Philip Morris Trading şi Philip Morris România angajaţilor lor, pe baza următoarelor criterii:

Strategia de atragere şi promovare a talentelor în organizaţie

Planificarea forţei de munca

Integrarea noilor angajaţi

Instruirea şi dezvoltarea profesională

Managementul performanţei

Dezvoltarea abilităţilor de leadership

Managementul carierei şi al potenţialului de leadership

Compensaţii şi beneficii

Cultura organizaţională

La nivel internaţional, Philip Morris a primit recunoaşterea Top Employer pentru al patrulea an consecutiv şi pentru prima dată în Orientul Mijlociu. În total, companiile afiliate Philip Morris din 24 de ţări au primit, în acest an, prestigioasa certificare.

PMI are 82.000 de angajaţi la nivel global. Compania oferă instruire continuă şi numeroase iniţiative de dezvoltare pentru angajaţii săi, programe solide de remunerare şi recunoaştere profesională, precum şi oportunităţi de carieră importante, într-un mediu de lucru divers şi cosmopolit. Numai în 2015, aproape 1.400 dintre angajaţii PMI şi-au desfăşurat activitatea în afara ţării de provenienţă, în cadrul unor proiecte internaţionale din diferite domenii, în diferite colţuri ale lumii.

Despre Philip Morris International Inc.

Philip Morris International Inc. (PMI) este lider mondial în fabricarea de produse din tutun şi deţine şase dintre cele 15 mărci internaţionale de top, printre care Marlboro, marca de ţigarete nr. 1 în lume. Produsele PMI sunt comercializate în peste 180 de ţări. În 2015, compania deţinea o cotă de 15,6% din piaţa internaţională de ţigarete în afara SUA sau 28,7%, excluzând China şi SUA. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.pmi.com.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb