POLIŢIA DE FRONTIERĂ: Plan de acţiune la graniţa cu Serbia

Andrei Stan
Miscellanea / 19 august 2016

Acţiunile au ca scop combaterea infracţionalităţii transfrontaliere la graniţă

Poliţiştii de frontieră din Timişoara vor acţiona în comun, începând de azi-noapte, în vederea creşterii gradului de siguranţă la frontiera de sud-vest a ţării noastre cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Timiş, Grupării Mobile de Jandarmi Timiş, Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Timiş, Caraş-Severin şi Mehedinţi, precum şi Inspectoratului General de Aviaţie, în baza unui plan comun aprobat de ministrul Petre Tobă, informează un comunicat al poliţiei de frontieră.

Măsurile vin în contextul în care, în ultima vreme, au existat tentative de trecere ilegală a frontierei verzi, de către grupuri mici de imigranţi.

În această perioadă, efectivele care îşi desfăşoară în mod curent activitatea în zona de competenţă a Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara sunt sprijinite de dispozitive comune, formate din poliţişti de frontieră de la sediul I.T.P.F. Timişoara, jandarmi şi poliţişti, care acţionează zilnic la frontiera verde, precizează sursa citată.

Totodată, echipaje din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Timiş, Caraş-Severin şi Mehedinţi acţionează în sistem integrat, numărul acestora putând fi suplimentat în funcţie de situaţia operativă.

De asemenea, echipajele de la sol beneficiază de sprijinul unui elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie care execută misiuni de supraveghere aeriană, atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte.

Potrivit poliţiei de frontieră, aceste acţiuni au ca scop asigurarea ordinii publice şi combaterea infracţionalităţii transfrontaliere la frontiera de sud-vest a ţării.

Poliţia precizează: "Echipajele mixte sunt dotate cu echipamente de ultimă generaţie, autospeciale cu sistem de termoviziune şi câini de serviciu. Astfel de acţiuni de cooperare inter-instituţională s-au mai desfăşurat şi în alte zone aflate în competenţa Poliţiei de Frontieră Române, la frontierele de nord şi de sud, contribuind astfel la creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb