TNT ROMÂNIA LANSEAZA SERVICIUL BALKAN EXPRESS

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Transporturi / 13 aprilie 2007

Balkan Express este un serviciu de transport pentru colete şi/ sau marfă în regim de curierat rapid, ce asigură clienţilor legături directe pe relaţia dintre România, Bulgaria şi Grecia, cu livrare în 1-3 zile lucrătoare. Serviciul oferă mai multă siguranţă şi rapiditate pentru expedierile destinate zonelor de mare interes pentru comerţul din Sud Estul Europei, prin utilizarea unei rute de transport dedicate.

Serviciul a fost special conceput pentru clienţii care au nevoie de conexiuni rapide şi transporturi sigure către Bulgaria şi Grecia. Balkan Express este oferit în regim "door-to-door", de luni până vineri, fiind valabil pentru importuri şi exporturi. Acest lucru presupune rute de transport dedicate, ce conectează zilnic capitalele Bucureşti, Sofia şi Thessaloniki, asigurând livrarea coletelor şi a mărfurilor transportate oriunde pe teritoriul celor 3 ţări interconectate.

Balkan Express este oferit prin intermediul reţelei rutiere dedicate a TNT Express, asigurând acelaşi grad de securitate şi siguranţă. Astfel, clienţii companiei noastre sunt permanent şi pro-activ informaţi despre expedierile efectuate, prin intermediul sistemelor de monitorizare şi informare. Această extindere este parte integrantă a strategiei TNT Express de globalizare a reţelei sale de curierat express şi de dezvoltare continuă a capacităţii reţelelor de transport.

"Valorificarea oportunităţilor pe care Romania şi Bulgaria le au, induse de statutul de noi ţări membre UE, nu este decât o continuare firească pentru dinamica cu care compania noastră este obişnuită. De asemenea, inter-conectarea cu mediul de afaceri internaţional este esenţială, iată de ce ne-am decis să investim în direcţia lansării acestui serviciu. Iar asigurarea celor mai buni timpi de tranzit de pe piaţă pentru aceste destinaţii nu fac decât să adauge valoare unei oferte compuse din soluţii performante şi complexe, atât aeriene cât şi rutiere. Vrem să oferim clienţilor noştri cea mai eficientă modalitate de valorificare a afacerii pe care o dezvoltă pe relaţii dedicate şi vrem să venim permanent în întâmpinarea cerinţelor lor", a declarat Bogdan Enache, director general TNT România.

Lansarea serviciului Balkan Express plasează TNT pe o poziţie competitiv avantajoasă, în corelaţie cu alte avantaje majore ale companiei în România, cum ar fi: deţinerea unui avion dedicat cu o capacitate de transport impresionantă, conexiuni cu mediul internaţional prin trei porţi aeriene şi rutiere (la Bucureşti, Timişoara şi Cluj), cea mai largă ofertă de soluţii personalizate de pe piaţă şi singura companie de profil ce asigură consultanţă profesionistă prin Customer Service 24/7.

# # #

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:

Mirela Nemţanu

Marketing Coordinator

TNT România

Sos. Bucuresti - Ploiesti nr. 1A, Bucureşti

Tel: +4 021 303 42 61

Fax: +4 021 303 45 80

Email: Ro.Marketing@tnt.com

Hortensia Năstase

PR Director

Lowe & Partners

Str. Radu Voda 17, Bucureşti

Tel: +4 021 301 00 00

Fax: +4 021 301 00 99

Email: hortensia.nastase@loweworldwide.com

Nota catre editor:

1. TNT Express este lider mondial în industria de curierat expres. Compania livrează săptămânal 4,1 milioane colete, documente şi marfă in peste 220 de ţări prin intermediul reţelei sale ce cuprinde cca. 1200 oficii, depozite şi centre de sortare. TNT Express operează cu peste 23.400 de vehicule rutiere şi 44 avioane şi are cea mai mare reţea aeriană şi rutieră de livrări door-to-door din Europa.

2. TNT Express are peste 54.000 de angajaţi în toată lumea şi este prima organizaţie care a obţinut recunoasterea mondială de "Investor in People". Compania a înregistrat vânzări de 6,01 miliarde Euro în 2006. Totodată, venitul operaţional al companiei a crescut cu 21,8% (ajungând la 580 de milioane Euro), după prima jumătate a acestui an, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului anterior. Website-ul companiei TNT Express este www.tnt.com/expres

3. TNT N.V furnizează companiilor şi consumatorilor din toată lumea o gamă variată de servicii care să răspundă solicitarilor acestora în ceea ce priveşte curieratul şi serviciile poştale. Cu sediul principal în Olanda, TNT oferă clienţilor săi o reţea integrată în Europa şi Asia, în extindere permanentă în lumea întreagă, maximizând astfel performanţele operaţionale. TNT N.V. deserveşte peste 200 ţări si 139.000 de angajaţi. La sfârşitul lui 2006, compania a raportat venituri de 10,1 miliarde de Euro. TNT N.V. este listată la bursa din Amsterdam şi New York. TNT este recunoscută pentru atitudinea responsabilă faţă de comunitate şi participă la Programul de Protecţie a Mediului al O.N.U., fiind totodată partener cu cea mai importantă organizaţie umanitară a O.N.U., World Food Programme. TNT este implicată astfel în eforturile de stopare a foametei şi poluării la nivel mondial. Mai multe informaţii despre TNT pot fi găsite pe website-ul companiei: http://group.tnt.com

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb