VTEX publică clasamentul celor mai bune universităţi din cadrul Tetrix

S.B.
Miscellanea / 24 iunie 2022

VTEX publică clasamentul celor mai bune universităţi din cadrul Tetrix

TETRIX, recunoscut de către Guinness World Records (GWR) drept cel mai mare concurs din lume dedicat studiilor de business, continuă să inspire şi să încurajeze participanţii să urmeze o carieră în domeniul digital şi să-şi îmbunătăţească cunoştinţele în afaceri.

Conform punctajelor obţinute de studenţi în timpul competiţiei, universităţile din Argentina, Brazilia, Columbia şi Chile sunt cele mai bune universităţi la nivel global în clasamentul Tetrix.

În cadrul ediţiei din 2021, Universitatea din Buenos Aires (UBA) a ocupat cea mai bună poziţie la nivel global, fiind urmată de Universitatea din Valle (Univalle) din Columbia pe al doilea loc şi de Estacio de Sa din Brazilia pe cel de-al treilea. De asemenea, în cadrul competiţiei, s-au remarcat şi universităţi din Asia şi Africa, iar Universitatea din Mysore (India) şi Universitatea Internaţională din Africa de Est (Uganda) au avut reprezentanţi în finala ediţiei 2021.

Tinerii din România, studenţi sau absolvenţi de facultate în perioada 2017-2021, din orice domeniu, cu competenţe lingvistice într-una din limbile: Engleză, Spaniolă sau Portugheză, sunt aşteptaţi să se înscrie în competiţie până pe 14 august 2022.

"Clasamentul universităţilor din cadrul concursului este încă o dovadă a faptului că Tetrix şi-a atins obiectivele educaţionale şi că a reuşit să aducă laolaltă numeroase contexte şi idei culturale şi etnice. Implicarea studenţilor şi a instituţiilor de învăţământ din multiple ţări a fost impresionantă şi esenţială pentru a crea oportunităţi egale pentru toată lumea în ecosistemul comerţului digital", spune Mariano Gomide de Faria, fondator şi co-CEO VTEX.

"Din punctul nostru de vedere, inovaţia într-un domeniu este dictată de interesul tinerilor faţă de el. Cu cât avem mai mulţi tineri care-şi doresc o carieră în domeniu, indiferent că este vorba despre ecommerce ca business sau despre tehnologia din spatele lui, cu atât avem mai multe şanse de creştere. Tetrix este o competiţie pentru studenţi şi absolvenţi, dar, mai mult de atât, Tetrix este un mod de a descoperi tineri extraordinari, ale căror perfomanţe şi idei ne vor ajuta ca industrie. România a participat şi în trecut la competiţie şi sperăm ca anul acesta să avem România şi pe podium", declară Cristi Movilă, Eastern Europe General Manager & EMEA SVP în cadrul VTEX.

În 2021, Tetrix a avut peste 154.000 de participanţi din 84 de ţări, un număr-record de cereri, care i-au obţinut recunoaşterea de către Guinness World Records (GWR). Câştigătoarea ultimei ediţii, organizate la Rio de Janeiro, a fost Francisca Avaria din Chile.

Pentru a participa la ediţia din acest an, cei interesaţi - studenţi şi absolvenţi din perioada 2017-2021 - se pot înscrie până de 14 august, pe site-ul concursului. Tetrix răsplăteşte câştigătorul cu o excursie pe cinci continente. Acestuia i se vor prezenta ultimele noutăţi în materie de transformare digitală prin vizite la marile companii de tehnologie şi participare la evenimente şi la seminare în domeniul tehnologiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb