Franţa "rămâne marea favorită" la câştigarea trofeului, cu "o echipă foarte solidă", a afirmat fostul atacant brazilian Ronaldo.

"Încă de la început, pronosticul meu a fost mereu Brazilia şi Franţa", a declarat câştigătorul "Balonul de Aur" din 1997 şi 2002 la o masă rotundă la Doha cu reprezentanţii presei. "Brazilia nu mai este aici. Dar Franţa, meci după meci, şi-a confirmat statutul de favorită şi consider că rămâne marea favorită la titlu", a adăugat el, subliniind că "Les Bleus", campioni mondiali în 2018, "nu au suferit prea mult de pe urma presiunii de a fi deţinătorii titlului".

Împotriva Marocului, surpriza Mondialului din Qatar, campionul mondial cu Brazilia din 1994 şi 2002 se aşteaptă ca Franţa să-şi confirme statutul. "Mi-ar plăcea ca marocanii să câştige, dar nu cred că vor reuşi. Eu cred că Franţa este o echipă foarte solidă, fie că este în apărare sau în atac, ori la mijlocul terenului", a precizat fosta vedetă a Selecao, care este impresionat de Mbappe, autor a cinci goluri la acest Mondial. "El ştie cum să se folosească de calităţile sale, cum să alerge mai repede decât alţii. Şi ştie cum să dea pase decisive sau să înscrie", a analizat Ronaldo, care a adăugat că se aşteaptă să-l vadă pe atacantul francez doborând toate recordurile şi obţinând un al doilea titlu mondial la doar 23 de ani.