Mai mulţi jucători din echipa Franţei şi membri ai stafului tehnic francez suferă de rinofaringită. Kingsley Coman este jucătorul cel mai afectat. Cu patru zile înainte de meciul cu Austria, de la Euro 2024, situaţia nu pare să îngrijoreze, relatează RMC Sport.

Gât iritat, nas care curge şi frisoane. Aceste simptome au afectat o parte din echipa Franţei încă de la sosirea în Germania. Mai mulţi jucători s-au plâns de această scădere de formă după şedinţa de pregătire de miercuri.

Informaţia a fost confirmată de Ousmane Dembele într-o conferinţă de presă. Dembele a fost primul care a suferit de rinofaringită. El a fost menajat împotriva Luxemburgului (3-0) la Metz, înainte de a fi scutit de sarcini media la sfârşitul săptămânii trecute. Am deschis calea", a zâmbit Ousmane Dembele. "Lucrurile stau mult mai bune astăzi, cu excepţia lui Kingsley (Coman)".

El nu este singurul care a fost răpus de această infecţie virală uşoară. Didier Deschamps a fost şi el afectat, deşi acest lucru nu l-a împiedicat să vorbească mai tare în timpul antrenamentului.