Minunile nu se întâmplă în fiecare zi. În acest meci favorita şi-a respectat statutul. Dacă meciurile ar începe în minutul doi, poate am fi avut o şansă în plus în faţa Belgiei.

Entuziasmul este bun, spiritul de grup la fel, dar există şi momente în care valoarea îşi spune cuvântul. Tielemans în minutul 2 şi De Bruyne 80' ne-au coafat neplăcut aripile. Între cele două minute pomenite mai sus, a existat ceva zbatere, au fost şi câteva ocazii, Drăguşin o lovitură bună de cap, Mihăilă o cursă bună finalizată cu un şut prost, Man a ratat din poziţia unu la unu cu portarul, dar şi foarte multe parade excelente ale lui Florin Niţă (foto). Calificarea se joacă în continuare, nimic nu este compromis, meciul cu Slovacia fiind capital. Fiecare echipă din grupă este la mâna ei, iar echipa noastră are "o respiraţie" în plus datorită victoriei la scor din meciul cu Ucraina.

Ar fi şi lucruri de criticat, dar există riscul să ne certe din nou căpitanul Nicolaie Stanciu, unul dintre fotbaliştii tricolori foarte săraci în realizări pe durata întregului meci ( ca să fim amabili). Totuşi, Stanciu ar putea pe viitor să îşi calibreze mai atent momentele în care oferă lecţii, altfel riscă să-şi risipească fără rost concentrarea şi să facă un meci slab după unul foarte bun.

Cum nimic nu e pierdut, tricolorii trebuiesc susţinuţi în continuare. Calificare se joacă miercuri!