Selecţionerul francez al Georgiei, Willy Sagnol, a comentat acţiunea care a dus la egalarea lui Rodri chiar înainte de pauză, la meciul cu Spania, din optimile Euro-2024. Morata era în poziţie de ofsaid şi l-a acoperit pe portarul georgian, însă poziţia sa nu a fost sancţionată de asistenţa video.

În momentul în care Rodri a şutat din marginea careului, Alvaro Morata, aflat în poziţie de ofsaid, i-ar fi obturat vederea portarului Georgiei, iar acesta nu a mai putut să intervină.

"Morata a fost clar în ofsaid", a declarat Willy Sagnol la beIN Sports. "Se poate vedea pe imagine că portarul nostru a trebuit să se mişte pentru a primi mingea. Cred că a fost o pană de curent în autobuzul VAR".

"Dacă golul olandez împotriva Franţei a fost anulat pentru că Dumfries era în ofsaid, atunci au existat de zece ori mai multe motive pentru a anula golul spaniol din această seară", a adăugat el în conferinţa de presă. "Dacă am fi intrat la pauză conducând cu 1-0, am fi avut mai multă energie în repriza a doua", a subliniat el.

Echipa naţională a Spaniei a învins duminică seara, la Koln, scor 4-1, echipa naţională a Georgiei, în optimile de finală ale turneului final Euro 2024. Spaniolii s-au calificat în sferturi, unde vor juca împotriva Germaniei.