Albania şi Croaţia au reuşit să ofere emoţii chiar şi spectatorilor neutri. Un meci de o intensitate incredibilă pe final, cu răsturnări de situaţie, ambele echipe trecând prin cuptoarele Iadului şi păşunile Raiului, pe rând.

În ciuda luptei totale, Croaţi se pot declara dezamăgiţi, au fost conduşi, au revenit foarte greu şi au fost incapababil să ţină câteva minute de avantajul care le aducea trei puncte. Albanezii au fost luptători până la capat, au ştiut foarte bine care le sunt posibilităţile şi au profitat de fiecare slăbiciune a adversarului. Scorul a fost deschis de Laçi 11', după care a urmat o goană croată după egalare.

Meciul a luat-o efectiv razna în minutul 74 când Kramarić a egalat. În minutul 76, Gjasula şi-a înscris în propria poartă, soarta partidei părea pecetluită. Doar că albanezii nu au cedat, în schimb croaţii au pierdut din nou busola şi finalul i-a găsit în genunchi în propriul careu.

Când nimeni nu se mai aştepta, la finalul prelungirilor, acelaşi Gjasula a egalat şi a declanşat nebunia în tribune şi pe teren.

Egalul nu satisface pe nimeni, oferă doar un minim de speranţă, în ultima etapă Albania urmând să joace cu Spania, iar Croaţia cu Italia.

Greu, foarte greu.