Grupa noastră a devenit mai grea decât înainte de start. În acest moment toate echipele sunt la mâna lor în privinţa calificării, ultimele trei meciuri se dispută cu armele pe masă.

Ucraina a abordat meciul cu Slovacia cu lecţia neînvăţată. Aceeaşi abordare superficială, acelaşi individualism păgubos. Un lucru este clar, unsprezece individualităţi în valoare de sute de milioane de euro, unde joacă fiecare pentru el, nu pot face faţă unei echipe sudate, mult mai slab cotate. Golul lui Schranz (minutul 17) a venit după alte trei ocazii foarte mari la care s-a opus cu success portarul Trubin, înlocuitorul lui Lunin. După duşul rece, echipa lui Rebrov a început să joace ceva mai legat, dar nu a reuşit să egaleze până la pauză.

În partea a doua totul s-a dat peste cap. Jucătorii din Ucraina au priceput că jocul îl câştigă doar împreună. Slovacia şi-a pierdut busola şi în final a pierdut şi meciul. Shaparenko 54' şi Yaremchuk 80' au readus Ucraina în joc şi au pulverizat toate socotelile anterioare.

În grupa E, în acest moment conduce România, cu 3 puncte (un joc), urmată de Ucraina, tot cu 3 puncte (două jocuri), Slovacia, şi ea cu 3 puncte (două jocuri). Belgienii ocupă ultima poziţie, zero puncte.