Olanda şi Austria s-au calificat în optimile EURO 2020, Ucraina aşteaptă, cu şanse mici, jocul rezultatelor, Macedonia de Nord merge acasă fără regrete. Micul Paris a devenit Mica Londră, niciun meci desfăşurat în Capitală nu a scăpat de o repriză consistentă de ploaie. Gazonul a fost din nou foarte bun, a rezistat, aşa că nimeni nu are de ce să se plângă din acest punct de vedere. Ţara noastră a fost "prezentă" în ambele meciuri, la prima partidă a oferit stadionul, la a doua brigada de arbitraj.

La vreme şi la presiune, nu neapărat atmosferică, s-a adaptat mai bine Austria. Cu un joc mai organizat, cu multe recuperări şi cu o posesie bună în jumătatea adversă, Austria a deschis scorul în minutul 21 prin Baumgartner. Le-a fost suficientă această reuşită pentru o calificare din grupe la un turneu final după aproape 70 de ani. Elevii lui Shevchenko nu şi-au creat prea multe oportunităţi, fiind complet deconectaţi de la miza partidei. Chiar au lăsat impresia la un moment dat că habar nu au la ce scor se pot califica, părând mulţumiţi cu acel 0-1 de pe tabela de marcaj.

Partida dintre Olanda şi Macedonia de Nord nu a mai avut nicio miză. Batavii deja câştigaseră grupa, iar macedonenii nu mai aveau cum să rateze ultimul loc. Olandezii au făcut un bun antrenament înainte de optimi, cu un plus pe ofensiva, au marcat de trei ori. Macedonia şi-a luat la revedere cu această ocazie de la turneu şi de la un mare fotbalist: Goran Pandev.

Clasamentul final al grupei este: 1. Olanda (9 puncte), 2. Austria (6), 3. Ucraina (3), 4. Macedonia de Nord (0).