Moscova nu are emoţii, deocamdată. Prima etapă din foaia de parcurs a fost bifată fără nicio problemă, cu un golaveraj de 8-1, după primele două meciuri şi cu 6 puncte, Rusia s-a calificat în optimi reuşind să speculeze fiecare greşeală a adversarelor. Teoretic s-ar putea produce o minune care să deraieze trenul rusesc, practic şansele să se întâmple acest lucru sunt nule. Practicând un joc robust, fără multe floricele, echipa lui Putin, ca să pomenim antrenorul tuturor antrenorilor, aşteaptă acum jocul rezultatelor pentru a vedea cu cine se va confrunta în următoarea fază.

Golurile partidei Rusia-Egipt au fost marcate de Fathi '47 (autogol), Cerişev '59 şi Dziuba '62 pentru Rusia, în timp ce pentru Egipt a înscris Salah '73 (penalti).

Apropo de mult lăudatul Salah. Cu atât de multă presiune pe umeri a fost doar umbra fotbalistului care a impresionat în campionatul Angliei. Fragil, insuficient sprijinit, temător la contactele fizice, eroul Egiptului a părut un simplu bibelou pierdut printre urşi. Turneele finale mai produc şi dezamăgiri, nu doar revelaţii şi bucurii!