Partida Anglia - Tunisia de la Volgograd a fost perturbată, nemilos, de un atacator de dimensiuni mici, dar extrem de insistent şi numeros. Fotbaliştii au avut mai multe probleme cu muştele decât între ei. Bâzâitoare, insistente, acestea apăreau în fiecare prim plan reuşind să producă momente caraghioase cu fotbalişti dând disperaţi din mâini.

"Ni s-a spus că vor fi muşte la Volgograd, dar, când am ieşit la încălzire, erau mult mai multe decât ne-am fi aşteptat. Am avut spray pe noi din belşug. Tot mi-au intrat şi în nas, şi în gură", a declarat Harry Kane, eroul meciului, autorul a două goluri.

Oraganizatorii au făcut tot posibilul să limiteze atacul, dar căldura excesivă a zădărnicit planurile.

Fotbalistic Anglia a început meciul foarte tare, l-a terminat la fel, dar în interiorul acestui sandviş a uitat să mai pună ceva. Tunisia s-a remarcat prin cei doi portari, unul (Mouez Hassen) a apărat doar câteva minute, până s-a accidentat la umăr, dar a avut nişte intervenţii fabuloase. La final tunisienii au rămas cu regretul că au pierdut printre degete un punct, dar Anglia a jucat cu cap şi mai ales cu capul.