Spania a remizat pe teren propriu şi cu Polonia, iar gluma se îngroaşă pentru iberici. Cu două egaluri şi doar un gol marcat, fosta campioană mondială este foarte departe de aşteptări.

Învăţul are dezvăţ mai greu în fotbal şi multe echipe pierd constant pe mâna lor, meciuri, calificări, suporteri. Spania ştie să paseze şi o face până înnebuneşte toată lumea, Polonia mizează pe forţă, dar cum suntem la europene de fotbal şi nu la cele de haltere nu prea are succes. Cele două echipe au urmărit victoria, dar finalul de meci le-a găsit pe ambele mulţumite cu egalul, care convine de minune şi Suediei şi Slovaciei.

Golul validat prin studiouri cu multe televizoare marcat de Morata a reprezentat gura de oxigen de care avea nevoie o selecţionată spaniolă aflată în pline căutări şi autocăutări şi toată lumea se aştepta la o descătuşare. Replica poloneză a venit prin Lewandowski, care a ratat din 6 metri, în prima repriză, dar care a marcat cu capul în a doua. A urmat o luptă surdă, cu mai multe ratări, mai ales din partea Spaniei, care a irosit şi o lovitură de la unsprezece metri prin Moreno. Grupa aceasta arată ciudat, cu Suedia şi Slovacia în frunte, cu 4 respectiv 3 puncte şi cu Spania, 2 puncte, şi Polonia, 1 punct, în spatele lor. Totul este posibil în ultima etapă, inclusiv cu eliminarea din competiţie a Spaniei.