Danemarca, echipa cu zero puncte după primele două etape, a oferit o nouă lecţie de ambiţie şi s-a calificat în optimi, alături de Belgia, care a făcut o demonstraţie de onoare. Partea frumoasă a acestei grupe a fost că înainte de startul partidelor, toată lumea avea o şansă la calificare, de fapt Belgia, cu 6 puncte era deja calificată.

Socotelile se făceau din toate părţile, de jocul rezultatelor putând profita inclusiv... Elveţia, care în final s-a bucurat pentru calificare, având deja două echipe de pe locul trei cu mai puţine puncte decât ea. La Copenhaga s-a jucat aprig în prima repriză, cu un entuziasm total din partea gazdelor, care au şi înscris. Ruşi au început să tragă de timp încă din minutul 10, iar după ce au primit gol nu au reuşit să reacţioneze şi să schimbe modul de joc. În Rusia, la Sankt Petersburg, unde jucau Belgia şi Finlanda, finalul primelor 45 de minute înregistra un 0-0, care propunea un clasament surprinzător: 1. Belgia (7 puncte), 2. Finlanda (4 p), 3. Danemarca (3), 4. Rusia (3).

După pauză s-a intrat cu "armele" la vedere, orice încă era posibil în rearanjarea clasamentului final. S-a marcat de şase ori, patru reuşite la Copenhaga, două în Rusia, astfel că Danemrca s-a calificat cu trei puncte de pe locul doi, având un golaveraj mai bun, iar Finlanda speră la o minune de pe poziţia a treia. Rusia a fost o cruntă dezamăgire, golaverajul ei, 2-7, spunând totul depre această echipă. Clasamentul final arată astfel: 1. Belgia (9 puncte), 2. Danemarca (3 puncte, +1 la golaveraj), 3. Finalanda (3 puncte, -2), 4. Rusia (3 puncte, -5).