Bellemonde a obţinut acordul de finanţare de 21 de milioane de Euro de la Libra Internet Bank pentru dezvoltarea din Pipera

A.F.
Companii / 20 august

 Bellemonde a obţinut acordul de finanţare de 21 de milioane de Euro de la Libra Internet Bank pentru dezvoltarea din Pipera

Bellemonde este cel mai nou cartier de tip gated-cummunity din nordul capitalei, a cărui lansare a avut loc în luna iunie, în cadrul evenimentului `Vernisajul rezidenţelor Bellemonde`, ca urmare a obţinerii autorizaţiei de construire. Proiectul se va întinde pe o suprafaţă de teren de peste 41.000 de m.p. şi va dispune de 93 de vile şi 71 de apartamente, realizate cu o investiţie de peste 40 de milioane de euro şi cu o estimare de livrare de 24 de luni, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, în data de 07 iunie 2024, Bellemonde a primit autorizaţia de construire din partea Primăriei oraşului Voluntari şi se pregăteşte să demareze lucrările pentru dezvoltarea celor 164 de unităţi de locuinţe din cadrul ansamblului rezidenţial. Noua dezvoltare va include o gamă diversificată de locuinţe, precum case individuale, case de tip duplex şi înşiruit şi vile cu apartamente de 2, 3 şi 4 camere, oferind astfel multiple opţiuni locative pentru viitorii rezidenţi.

"Bellemonde redefineşte standardele locuirii, oferind rezidenţilor săi un cadru natural de excepţie, caracterizat prin elemente de peisagistică şi constructive unice, precum şi multiple beneficii rezultate din gama variată de funcţiuni incorporate. Proiectul face parte dintr-o amplă serie de dezvoltări remarcabile din industria de Real Estate, al căror numitor comun este aceeaşi echipă de profesionişti, cu mulţi ani de experienţă în livrarea produselor imobiliare de referinţă. Expertiza complexă în zona tehnică este asigurată de Cristian Cîrjan, Directorul de Dezvoltare, în aria vânzări, marketing & promovare de Victor Terheş, Directorul de Vânzări al grupului, suportul juridic este asigurat de Cabinetul de avocatura Eliana Bogdan, coordonatorul echipei în zona legislativă şi cel financiar de către Oana Marinescu, în calitate de Director Financiar.

Viziunea noastră este demonstrată de ideile avangardiste, de tranzacţiile inspirate, de ritmul de creştere şi extindere în arii noi de activitate, precum şi de soluţiile de adaptare la contextul economico-social global, cu efecte imediat vizibile pe piaţa locală imobiliară.

Suntem onoraţi să avem susţinerea Libra Internet Bank şi în cadrul acestei dezvoltări, care se alătură misiunii noastre de a inova peisajul imobiliar. Cu ajutorul partenerilor noştri în finanţare bancară, suntem încrezători că vom duce la bun sfârşit acest proiect de anvergură din nordul Bucureştiului", declară Elena Lavric, Project Management Director al Bellemonde.

"Ca bancă specializată în finanţarea domeniului Real Estate, am apreciat din primul moment conceptul modern care stă la baza proiectului Bellemonde. Este unul cu adevărat remarcabil din toate punctele de vedere - de la amplasarea ansambului şi până la gradul de siguranţă şi confort de care se vor bucura rezidenţii Bellemonde. Iar această încredere în succesul proiectului este dublată de precedentele colaborări cu partenerii noştri, care împărtăşesc preocuparea permanentă a Libra Internet Bank de a inova şi a oferi clienţilor o experienţă la cele mai înalte standarde", a declarat Cristina Mahika-Voiconi, Director General Libra Internet Bank.

Locuinţele din cadrul proiectului gravitează în jurul Society Hub, nucleul Bellemonde, un centru al bunului gust care înglobează funcţionalităţi ce aduc valoare timpului petrecut acasă într-un design de top. Aici se regăseşte un spaţiu de tip lounge cu facilităţi precum zone de masaj şi saune, coworking, activităţi pentru copii şi o piscină în aer liber. În plus, Bellemonde propune pentru noua comunitate şi o zonă comercială cu restaurant, terase, magazine, spaţii verzi amenajate, toate contribuind la o experienţă completă de locuire.

Parcurge broşura Bellemonde pentru a descoperi toate detaliile care fac din acest proiect rezidenţial unul unic în peisajul imobiliar bucureştean.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

28 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4684
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3052
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9072
Gram de aur (XAU)Gram de aur360.7082

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb