HS Timber Group poate aplica pentru recertificarea FSC

G.B
Companii / 2 noiembrie 2021

sursa foto: Facebook

sursa foto: Facebook

Forest Stewardship Council (FSC) şi-a anunţat astăzi decizia de a pune capăt dezasocierii de HS Timber Group. O analiză cuprinzătoare a operaţiunilor HS Timber Group de către o echipă de auditori independenţi a condus la această decizie. HS Timber Group este foarte mulţumit de rezultatul final al acestui proces lung şi intensiv desfăşurat într-un cadru public, conform unui comunicat de presă publicat pe site-ul HS Timber Group.

Potrivit sursei citate, din ianuarie 2017, HS Timber Group a implementat un plan de acţiune pentru un lanţ de aprovizionare sustenabil şi sigur în România, care depăşeşte cu mult toate cerinţele legale. Planul se bazează în mare măsură pe un grad ridicat de transparenţă. Compania a dezvoltat un Sistem Due Diligence (DDS) strict, bazat pe analize de risc, verificarea strictă a tuturor documentelor de origine, precum şi verificări la faţa locului pentru lemnul pe care îl achiziţionează. Prin toate aceste măsuri, compania a răspuns condiţiilor FSC de a lua măsuri suplimentare pentru a aborda provocările asociate lanţurilor sale de aprovizionare din Europa de Est.

În decembrie 2020, FSC a autorizat Soil Association Certification Limited să efectueze o verificare independentă de către terţi a HS Timber Group, pentru a evalua conformitatea companiei cu Condiţiile Cadru ale FSC.

Verificarea independentă a combinat analiza evaluării documentare, verificarea pe teren, auditurile la faţa locului, precum şi interviurile cu angajaţii HS Timber Group şi un proces de consultare a părţilor interesate. Raportul confirmă evoluţiile tangibile şi semnificative ale operaţiunilor HS Timber Group şi a recunoscut eforturile companiei de a asigura un lanţ de aprovizionare sustenabil şi sigur.

Încă din aprilie 2017, compania a lansat propriul sistem de monitorizare GPS Timflow, ce urmăreşte fiecare camion care livrează buşteni din România la fabricile de cherestea HS Timber Productions şi verifică de unde provine lemnul (www.timflow.com).

Timflow este obligatoriu pentru toate camioanele care intră în fabricile de cherestea HS Timber Productions şi integrează caracteristici de securitate, cum ar fi coordonatele GPS ale punctului de încărcare, traseul transportului, documentaţia privind lemnul şi fotografiile încărcăturii camionului la locul de încărcare - din toate unghiurile camionului. Toate aceste informaţii sunt accesibile publicului în orice moment la www.timflow.com, lucru unic în industria europeană a lemnului.

A fost stabilit un dialog continuu cu părţile interesate în cauză şi cu FSC, care s-a încheiat acum prin decizia consiliului de a pune capăt dezasocierii de HS Timber Group, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb