IOAN POPA (PNL REŞIŢA): Oamenii vor ieşi la vot şi partidele de dreapta vor vota cu Iohannis

D.F.
Politică / 22 noiembrie 2019

Ioan Popa

Ioan Popa

Preşedintele PNL Reşiţa, Ioan Popa, este convins că electoratul din Caraş-Severin va ieşi în număr mare, duminică, la vot, pentru a-şi alege preşedintele în turul al doilea, în persoana lui Klaus Iohannis.

"Sunt convins că oamenii vor ieşi la vot şi vor susţine candidatul PNL în turul al doilea de scrutin. La fel, sunt convins de faptul că USR PLUS, PMP, ALDE, UDMR, minorităţile, practic, toate partidele de pe dreapta şi centru-dreapta al eşichierului politic vor veni şi vor vota cu Klaus Iohannis, pentru că el este cel care a garantat, în cinci ani de mandat, apartenenţa noastră la Uniunea Europeană, a garantat îndeplinirea atribuţiilor asumate în NATO, respectând bugetele solicitate de Apărare, de 2%. Klaus Iohannis a fost, practic, ultima redută în faţa tendinţelor de demolare a Justiţiei din România. Nu poţi să pari un garant al democraţiei şi al iubirii de români şi mă refer aici la Viorica Dăncilă, atâta timp cât ai girat schimbarea Legilor Justiţiei, ai încercat să muşamalizezi ceea ce s-a întâmplat pe data de 10 august 2018 la Bucureşti şi aşa mai departe, iar acum să vii şi să pozezi în Fata Morgana", a declarat într-o conferinţă de presă, liderul liberalilor reşiţeni.

Ioan Popa susţine că nici el, dacă ar fi fost în locul lui Klaus Iohannis, nu ar fi acceptat o dezbatere faţă în faţă cu Viorica Dăncilă, pentru că acest lucru însemna o validare a candidatului din partea PSD.

În aceeaşi conferinţă, preşedintele PNL Reşiţa a acuzat conducerea PSD Caraş-Severin de faptul că, în această campanie electorală, îşi arogă multe din proiectele Primăriei Reşiţa ca fiind realizări ale Partidului Social Democrat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Cine mai ești și tu LIBIDINOS ULE, săraci romanii au conștiința și vin la votarea iar voi TILHARILOR, TRĂDĂTORILOR DE TARA, GUNOAIELOR, ZOAIELOR calcati în picioare cu buna știința voința de vot a ROMANILOR. Cunoaștem clica voastră de BALAURI(P. N. L. U. S. R CU ALIANȚĂ PLUS, P. M. P.) care furați alegerile prezidențiale cum leati mai furat din 2005 încoace. Nu va îngrijorați ca slugile voastre S. R. I și S. T. S. își fac treaba pentru conducătorul iubit OSAMA BIN LADEN(KLAUS IOHANES) care împreună au data foc la tara în MASACRUL, ATENTATUL DE LA COLECTIV COMANDAT DE EL CA SA L DEA JOS PE PONTA ȘI PINA ASTĂZI ESTE TĂCERE CA ÎN MORMINT. DE CE OARE NU S A FĂCUT ANCHETA PINA ACUM. E DERANJ MARE. BINE CA PUTEȚI DORMI BINE DUPE CE A TREBUIT SA SE CALCE PESTE CADAVRE CUM SA LĂUDAT DE REALIZAREA SA OSAMA BIN LADEN (KLAUS IOHANES) DE ROMÂNIA. HAI SICTIR.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb