Iohannis: "Voi prezenta în CSAT şi apoi opiniei publice poziţia privind candidatura la şefia NATO"

F.D.
Politică / 19 iunie

 Iohannis: "Voi prezenta în CSAT şi apoi opiniei publice poziţia privind candidatura la şefia NATO"

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că va prezenta joi, în cadrul CSAT, poziţia sa privind candidatura la şefia NATO şi apoi va anunţa şi public decizia luată pe acest subiect, relatează Agerpres.

Iohannis a fost întrebat dacă îşi va mai menţine candidatura la şefia NATO, în condiţiile în care Ungaria şi Slovacia şi-au anunţat susţinerea pentru ocuparea funcţiei de secretar general al Alianţei Nord Atlantice de către Mark Rutte, România rămânând singura ţară din Alianţă care nu a anunţat susţinerea pentru premierul olandez.

"Despre NATO, mai mult mâine. Aceste chestiuni le voi prezenta prima dată în CSAT, după aceea şi opiniei publice. Pot să vă asigur că mâine după-amiază veţi fi lămuriţi ", a declarat Klaus Iohannis, într-o conferinţă de presă comună cu preşedintele Republicii Italiene, Sergio Mattarella.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. CRED ca PRESEDINTELE IOHANNIS,are nu DREPTATE ci,FOARTE MULTA DREPTATE. ROMANIA,MERITA O CONSIDERATIE nu MARE ci FOARTE MARE,in privinta faptului ca domnul IOHANNIS trebuie sa fie RECOMPENSAT cu o FUNCTIE INALTA in cadrul NATO sau a UNIUNII EUROPENE. Nici o TARA din EUROPA nu a AJUTAT asa de mult UCRAINA in RAZBOIUL cu RUSII. Deasemenea,ROMANIA,desi NEDREPTATITA ca TARA (chiar UMILITA) prin NEPRIMIREA in SCHENGHEN,desi avea drept de VETO,nu la folosit niciodata,fiind solitara cu ceilalti membrii ai UE. Asa ca prin PRESEDINTELE IOHANNIS,ROMANIA trebuie sa PRIMEASCA RESPECTUL UE si PRESEDINTELE IOHANNIS sa ocupe o FUNCTIE INALTA in STRUCTURA UE. In timp ce domnul CIOLACU si PSD a declarat RASPICAT ca il sustine pe domnul IOHANNIS,PIERZATORII de la PNL,care cica ei au primit PSD la GUVERNARE nu au facut nimic in aceasta directie. Daca PNL,doreste sa plece sau sa fie dat afara de la GUVERNARE,domnul CIOLACU,trebuie sa le faca pe plac. PDNL,CIOCU MIS si JOC de GLEZNE,PIERZATORILOR. !

    Regele "Romaniei Educate" are vise mari,

    dar nimeni din cei puternici si care "decid",

    nu este interesat de el 

    1. Visul ghiorlanului , sa moara capra lui Johanis !

      Pardon! Visul ghertoiului...

    Pentru functia asta a dat Romania pe gratis. A lasat Ucraina sa adnceasca canalul Bistroie in detrimentu; Romaniei. Pentru o functie care nu o va ocupa.

    1. Îl ia Rutte purtator de mătură, nu fiți cârcotași.

      Tipul e nonvaloare, nu avea ce să capete în schimb. 

      Ați uitat pur și simplu că e penal si că are dosarul suspendat din cauză ca e președinte?

      A? 

    .La nivel politic UE si NATO s-au pregatit pentru ambele eventualitati , daca face referire la cistigatorul alegerilor din SUA.MarK Rutte are o buna relatie cu Trump iar Iohannis una buna si cu Trump si cu Biden .Functie de cum se vor aseza astrale NATO va decide .Deja NATO devine cap de lista si totodata coordonatorul tuturor deciziilor in ceea ce priveste razboiul din Ucraina .Noul sef al NATO joaca un joc practic „pe sirma”. Decizia lui Iohannis de a candida trebuieste citita in aceasta cheie alternativa .Azi vom afla exact cum sta treaba dupa decizia din CSAT

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb