- Lagardère Travel Retail anunţă deschiderea Salonului de Business din cadrul Aeroportului Internaţional Sibiu

S.B.
Companii / 17 februarie 2022

- Lagardère Travel Retail anunţă deschiderea Salonului de Business din cadrul Aeroportului Internaţional Sibiu

Lagardère Travel Retail, lider de piaţă în domeniul retailului adresat călătorilor, anunţă deschiderea Salonului de Business din cadrul Aeroportului Internaţional Sibiu, precum şi a unei noi cafenele So!Coffee conectate cu acesta, într-un comunicat de presă remis astăzi redacţiei.

Compania îşi confirmă, astfel, angajamentul de a investi pentru viitorul mediilor de călătorie, extinzându-şi prezenţa în principalul punct de trafic aerian din centrul României.

Noul Business Lounge se află în zona de Plecări Externe, după controlul de securitate, şi reprezintă o premieră pentru Aeroportul Internaţional Sibiu. Spaţiul oferă pe o suprafaţă de peste 80mp serviciile clasice întâlnite în marile aeroporturi din lume - zonă de relaxare, presă de actualitate şi străină, internet de mare viteză, acces la ştiri şi la programul zborurilor, facilităţi de încărcare a dispozitivelor electronice şi servicii de imprimare şi scanare. La acestea, se adaugă o selecţie de cafea de specialitate, ceai, băuturi reci şi calde, sucuri proaspete, gustări, sandvişuri, salate şi deserturi, furnizate din noua cafenea So!Coffee, cu o suprafaţă de aproximativ 18mp, anexată Salonului de Business. Astfel, începând cu data de 1 martie, pasagerii se vor putea bucura de un moment de respiro înainte de călătorie, accesul fiind realizat în baza cărţii de îmbarcare, conform politicii liniilor aeriene, a cardului bancar sau prin plata unei taxe de acces.

Lagardère Travel Retail îşi extinde în acest fel gama de servicii oferite pasagerilor în Aeroportul Internaţional Sibiu, unde este prezentă încă din anul 2007, operând în prezent 4 unităţi, inclusiv noua cafenea So!Coffee inaugurată în luna februarie. În Sibiu, compania are deschise şi 7 magazine Inmedio, dintre care 2 în sistem de franciză, magazine situate în mall-uri şi galerii comerciale. Astfel, Lagardère Travel Retail rămâne o prezenţă importantă pentru comunitatea locală, după cum o indică cele peste un milion de tranzacţii înregistrate în 2019 în magazinele şi unităţile food-service deschise în oraş şi în aeroport.

"Suntem în Sibiu din 2006 şi ne bucurăm să fim martorii dezvoltării unei puternice comunităţi locale de afaceri, care aşteaptă, după cum este firesc, servicii la standarde de excelenţă. Am înţeles această nevoie şi am venit în întâmpinarea conducerii aeroportului, alegând să ne extindem parteneriatul ce durează, deja, de 15 ani şi care a făcut ca în 2021 unul din trei pasageri ai Aeroportului Internaţional Sibiu să ne treacă pragul. Vedem acest proiect ca pe o expresie a angajamentului Lagardère Travel Retail de acţiona ca un catalizator al schimbării mediilor de călătorie şi de a forma o veritabilă alianţă cu autorităţile locale pentru servicii şi produse de calitate. Este un moment important în care toţi jucătorii din domeniul călătoriilor să înţeleagă că experienţa de cumpărare şi infrastructura modernă sunt servicii fundamentale oferite călătorilor şi să acţioneze în această direcţie.", declară Marius Văcălău, CEO Lagardère Travel Retail.

"Această investiţie completează efortul nostru de a le oferi călătorilor standarde cât mai înalte de calitate a serviciilor. Pentru noi, ca autoritate, acesta este încă un exemplu de parteneriat public - privat prin care am reuşit să contribuim în comunitate. De aceea, salut iniţiativa companiei Lagardère Travel Retail şi a Aeroportului Internaţional Sibiu pentru acest proiect, le mulţumesc şi le doresc mult succes", declară Daniela Cîmpean, Preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu.

"Prin inaugurarea noului Business Lounge, aducem un plus de exclusivitate serviciilor oferite şi aliniem aeroportul din Sibiu standardelor europene în ceea ce priveşte facilităţile oferite. Prin extinderea şi diversificarea produselor şi serviciilor în cadrul aeroportului, căutăm să le oferim pasagerilor noştri o experienţă "locală" autentică şi memorabilă, în coeziune cu cerinţele practice ale mediului de afaceri. În mijlocul acestui impuls, Lagardère Travel Retail, prin dezvoltarea acestui parteneriat, răspunde aşteptărilor reprezentanţilor mediului de afaceri, puternic dezvoltat la nivel local, şi va contribui în mod cert la îmbunătăţirea experienţei de călătorie de la Sibiu", completează Marius Ioan Gîrdea, Directorul General al Aeroportului Internaţional Sibiu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb