Peste 100 de angajatori oferă locuri de muncă la nivel de UE în cadrul Târgului Virtual de Cariere ACCA

F.D.
Companii / 10 octombrie 2023

 Peste 100 de angajatori oferă locuri de muncă la nivel de UE în cadrul Târgului Virtual de Cariere ACCA

ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) organizează pe 11 octombrie un nou eveniment EU Virtual Careers Fair, la nivelul întregii Uniuni Europene. Angajatorii se pot conecta online cu profesionişti din domeniul financiar-contabil în căutare de noi oportunităţi de carieră, de la cei aflaţi la început, până la cei cu experienţă, conform unui comunicat de presă al organizatorului.

Reunind angajatori de top din întreaga Uniune Europeană, târgul este dedicat celor care explorează noi opţiuni de dezvoltare profesională, îşi schimbă direcţia spre o nouă zonă de carieră sau, pur şi simplu, testează piaţa muncii. Pe parcursul celor 12 ore, se vor împărtăşi o serie de sfaturi practice de angajare, prin intermediul unor webinarii live susţinute de experţi, videoclipuri, chat-uri live cu reprezentanţi ACCA şi angajatori, care vor acoperi subiecte utile precum abilităţile necesare în cadrul unui interviu sau redactarea CV-ului.

Evenimentul face parte dintr-o iniţiativă globală a ACCA de sprijinire a profesioniştilor care doresc să îşi dezvolte cariera în domeniul financiar-contabil, indiferent dacă sunt sau nu membri ACCA. Prin aceasta, târgul este o extensie a celei mai mari platforme de locuri de muncă în domeniul financiar-contabil la nivel mondial: https://jobs.accaglobal.com/

Prima ediţie virtuală a târgului de carieră ACCA a fost organizată în regiunea noastră în luna martie 2020, pe fondul restricţiilor de mobilitate impuse de COVID-19. Participarea extinsă şi succesul său au determinat ACCA Southern Europe să revină cu o nouă ediţie online în noiembrie 2020. "În cadrul ediţiei de anul trecut, 2022, am avut 134 de angajatori şi 1260 de candidaţi participanţi", explică Andreia Stanciu, Head of ACCA Southern Europe. "În continuare, anul acesta avem oferte de muncă de la peste 100 de angajatori din 13 ţări ale Uniunii Europene, lucru care ne bucură foarte mult. Oferim, astfel, oportunităţi importante de carieră membrilor noştri şi tuturor celor care activează domeniul financiar-contabil, în condiţiile în care profesia a demonstrat că nu cunoaşte graniţe şi că experţii valoroşi pot veni de oriunde şi lucra de oriunde."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb