Vertiv şi Felix Telecom consolidează securitatea şi eficienţa prin modernizarea infrastructurii de reţea din România

R.S.
Companii / 28 mai

 Vertiv şi Felix Telecom consolidează securitatea şi eficienţa prin modernizarea infrastructurii de reţea din România

Vertiv şi Felix Telecom au anunţat astăzi modernizarea cu succes a echipamentelor de comunicaţii, infrastructură şi supraveghere ale unei organizaţii cheie din sectorul public românesc. Cele două companii au modernizat reţeaua de telecomunicaţii a clientului cu o nouă tehnologie de alimentare şi o infrastructură de sprijin, incluzând echipamente de securitate şi date alimentate cu curent alternativ şi echipamente radio alimentate cu curent continuu, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Întrucât operaţiunile de securitate necesită disponibilitate continuă a echipamentelor, clientul a căutat să implementeze o soluţie de distribuţie a energiei care să ofere capabilităţi de rezervă a bateriei atunci când utilităţile locale se confruntă cu întreruperi neplanificate. În plus, organizaţia a căutat să implementeze rapid o reţea convergentă, reducând în acelaşi timp costurile. Deoarece urma să fie implementată în medii cu spaţiu redus, noua soluţie de alimentare trebuia, de asemenea, limitată la un rack, cu un factor de formă de maximum 6U pentru sistem şi distribuţie electrică. În plus, cerinţele includ capacitatea de a creşte atât puterea de curent alternativ, cât şi curent continuu şi capacitatea de distribuţie în rack în viitor dar şi o soluţie care ar putea fi instalată uşor şi rapid, potrivit comunicatului.

Cu o experienţă dovedită în gestionarea proiectelor complexe de infrastructură la nivel global, Vertiv a fost ales de Felix Telecom ca furnizor-cheie pentru această infrastructură, implementând seria de invertoare Vertiv NetSure ca un sistem de alimentare convergenta AC şi DC. Soluţia oferă o singură interfaţă atât pentru redresoare, cât şi pentru invertoare, simplificând monitorizarea de la distanţă şi activităţile de gestionare şi minimizând în acelaşi timp nevoia de vizite la faţa locului, în comparaţie cu soluţiile cu interfaţă duală. Designul sistemului alimentează sarcinile AC şi DC dintr-un singur sub-rack cu un banc comun de baterii, oferind redundanţă şi simplificând instalarea. Soluţia cu invertor maximizează disponibilitatea site-ului cu timp de transfer zero de la alimentarea de la reţea la baterie. De asemenea, minimizează pierderile de energie, cu invertoare care operează cu o eficienţă de până la 96,3% în modul AC-AC normal, reducând consumul de energie în comparaţie cu alternativele mai puţin eficiente, se menţionează în comunicat.

Cu soluţia NetSure Inverter, organizaţia a dobândit capacitatea de a controla atât sarcinile de alimentare AC, cât şi DC de la un singur controler, o îmbunătăţire faţă de soluţia sa anterioară, care necesita unităţi separate. Sistemul dispune, de asemenea, un factor de formă mai mic, care economiseşte spaţiu în rack pentru echipamente suplimentare care pot fi instalate în viitor. Vertiv a reuşit să livreze în intervalul de timp scurt de care dispunea clientul, iar soluţia are un proces de instalare în mod inerent uşor, fapt care a oferit partenerului posibilitatea de a respecta calendarul strâns al proiectului şi de a creşte traiectoria generării de venituri. Versatil, extrem de simplificat şi care economiseşte spaţiu, sistemul NetSure Inverter oferă o soluţie scalabilă care ajută la reducerea consumului de energie.

"Vertiv şi Felix Telecom s-au unit pentru a întări securitatea în România prin modernizări avansate ale infrastructurii de reţea, crescând conectivitatea şi sporind disponibilitatea operaţională. Suntem mândri că soluţia noastră, seria Vertiv NetSure Inverter, a reprezentat elementul central al acestui demers ambiţios", spune Laurenţiu Dragomir, Account Manager pentru România şi Moldova la Vertiv, se precizează în comunicat.

"Protecţia infrastructurii de comunicaţii este crucială într-un peisaj digital în continuă evoluţie. Colaborarea cu Vertiv exemplifică devotamentul nostru pentru inovaţie şi fiabilitate şi ne asigură de faptul că împreună putem construi reţele rezistente care împuternicesc societăţile şi le propulsează către un viitor mai sigur, mai interconectat", spune Sergiu Gheţu, Administrator, Felix Telecom.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb