2000 de mebri PSD Dolj, la mitingul sindicatelor

C.D.
Ziarul BURSA #Politică / 27 octombrie 2010

Peste 2.000 de membri ai PSD Dolj vor participa, astăzi, la mitingul confederaţiilor sindicale din Capitală, a anunţat preşedintele organizaţiei, Ion Prioteasa. Liderul PSD Dolj, Ion Prioteasa, ce deţine şi funcţia de vicepreşedinte al partidului, a precizat, pentru Mediafax, că organizaţia pe care o conduce nu este implicată şi în asigurarea transportului sindicaliştilor în Capitală. Declaraţia sa vine în contextul în care presa a relatat că PSD s-ar fi implicat ca să faciliteze trans-portul sindi-caliştilor în Bucureşti.

Ion Prioteasa a afirmat: "Nu suntem implicaţi cu niciun fel de ajutor faţă de sindicalişti. De altfel, nici nu ne-au solicitat cu nimic. Din câte am înţeles, îşi organizează singuri trans-portul şi ce mai ţine de acest miting".

Din judeţul Dolj circa 1.500 de sindicalişti urmează să sosească la protestul din Capitală, cu trenul şi cu autocarele. La protest sunt aşteptaţi peste 80.000 de sindicalişti din toate colţurile ţării.

"Ca să vă daţi seama unde a ajuns disperarea oamenilor, am avut o reală problemă cu transportul, pentru că numărul celor care au vrut să vină la Bucureşti a fost mult mai mare", a mai spus Prioteasa.

Preşedintele PSD Dolj a menţionat că este pregătit "să mărşăluiască alături de Victor Ponta şi de ceilalţi membri PSD de la Palatul Victoria până la Palatul Parlamentului" şi că va sta acolo până se va decide votul asupra moţiunii de cenzură.

Dragnea: Autoritatea Rutieră pune presiune pe transportatori

Social-democraţii susţin că întâmpină probleme când vine vorba de venitul în Capitală. Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a acuzat, ieri, Autoritatea Rutieră Română (ARR) că face presiuni asupra transportatorilor implicaţi în deplasarea oamenilor pentru mitingul şi marşul organizat în Bucureşti."Toţi transportatorii implicaţi în facilitarea transportului românilor care vor să vină la miting sunt presaţi de câteva zile de Autoritatea Rutieră", susţine Dragnea, care i-a cerut, în acest context, ministrului Transporturilor, Anca Boagiu, să ceară ARR să înceteze presupusele presiuni. În replică, Anca Boagiu a respins acuzaţiile. Dragnea a mai susţinut că PDL ar putea să înfiltreze manifestanţi la mitingul sindicatelor.

Vestea că social-democraţii vor mărşălui în Capitală alături de sindicalişti a stârnit reacţia PDL. Europarlamentarul Monica Macovei susţine, într-o postare pe blog-ul personal, că Victor Ponta încearcă să folosească presiunea străzii pentru propria bătălie politică şi că acesta ar trebui să-şi asume răspunderea dacă lucrurile vor degenera la protest.

Macovei: "Ponta încearcă să folosească presiunea străzii pentru propria bătălie politică".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb