ACCA anunţă un webinar gratuit despre noutăţile fiscale şi aplicabilitatea lor

F.D.
Miscellanea / 31 ianuarie

ACCA anunţă un webinar gratuit despre noutăţile fiscale şi aplicabilitatea lor

Organizat de ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), în parteneriat cu Colman Tax, evenimentul gratuit va avea loc online, în data de 15 februarie, începând cu ora 12:00. Într-o discuţie de o oră jumătate, alături de consultantul fiscal Alina Mănescu, participanţii vor trece în revistă şi vor analiza implicaţiile schimbărilor la nivelul reglementărilor fiscale care au devenit aplicabile din acest an, conform unui comunicat de presă al organizatorului.

ACCA, asociaţie internaţională în domeniul financiar-contabil, promovează performanţele profesionale şi oferă resurse de training de top pentru toţi cei care îşi doresc o carieră mai bună în domeniu. Acest webinar reprezintă o oportunitate pentru profesionişti de a se familiariza cu cele mai recente modificări fiscale şi de a dezbate alături de experţi modalităţile de aplicare ale acestora.

Partenerul Colman Tax, Alina Mănescu, având o experienţă de peste 17 ani în domeniul fiscalităţii va prezenta noutăţile fiscale aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Totodată, Alina va puncta aspecte particulare în legătură cu impactul acestor noutăţi în activitatea de zi cu zi a profesioniştilor în domeniul financiar-contabil, prin exemple concrete, derivate din practică.

"Începutul anului a adus multe noutăţi în domeniul nostru, noutăţi care au declanşat deja discuţii ample în spaţiul public şi în mediul de afaceri" explică Andreia Stanciu, Head of ACCA Southern Europe. "Ca profesionişti, trebuie să ne asigurăm constant că avem toate răspunsurile şi că soluţiile pe care le propunem organizaţiilor cu care colaborăm sunt corecte şi corect fundamentate. Este motivul pentru care am organizat acest eveniment, un forum ghidat de un specialist în domeniu, capabil să ofere consiliere pertinentă într-un mediu de reglementare în continuă schimbare şi în faţa unor noi modificări fiscale care au efect direct în activitatea noastră curentă. Sperăm ca membrii noştri şi toţi profesioniştii interesaţi să beneficieze de acest webinar şi să participe în număr cât mai mare."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb