Accor aduce brandul Pullman în Okol Lake Park

M.I.
Companii / 21 octombrie 2019

Accor aduce brandul Pullman în Okol Lake Park

Orbis - filiala Accor din Europa de Est, a semnat un acord de management pentru Pullman Okol Golf Resort & Spa situat la doar 30 km sud-est de Sofia, capitala Bulgariei, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Hotelul va oferi 149 de camere şi 40 de reşedinţe private marca Pullman Living, precum şi o zonă spa de 4.900 mp, cu piscină interioară şi exterioară situată pe acoperiş.

Potrivit sursei citate, Pullman Okol Golf Resort & Spa va avea o zonă atractivă de 1.900 mp MICE (Meetings Incentive Conference and Events), cu o capacitate maximă de 500 de persoane, ce va oferi, pe o suprafaţă de 550 mp, doua concepte F&B de talie mondială, inspirate din bucătăria locală.

Valentin Kanazirev, investitorul şi vizionarul Okol Lake Park, a declarat: "Acest proiect este absolut remarcabil - nu doar din cauza locaţiei unice, a frumuseţii naturii care înconjoară acest loc, ci şi pentru că am dorit să redăm comunităţii locale investiţia meritată. Aveam nevoie de un brand de resort puternic, precum Pullman, pentru a combina designul contemporan, arhitectura cu natura şi momentele memorabile."

Terenul de golf este proiectat ca o facilitate de înaltă calitate de 7.000 de yarzi. Situat la 1.000 de metri deasupra nivelului mării, pe o suprafaţă de 650 de hectare.

Frank Reul, Head of Development al Accor în Europa de Est, a explicat: "Bulgaria - la fel ca întreaga regiune a Europei de Sud-Est, oferă destinaţii complet noi atât pentru călătorii de afaceri, cât şi pentru turism. Proiectul de investiţii Okol Lake Park este impresionant, foarte promiţător - datorită locaţiei sale apropiate de Aeroportul Internaţional Sofia şi merită cel mai rafinat brand premium, recunoscut la nivel mondial. Suntem cu adevărat mândri că Accor a fost aleas pentru a gestiona acest proiect excepţional de resort. "

Accor operează în prezent peste 4.800 de hoteluri în întreaga lume - inclusiv aproape 3.000 de hoteluri în Europa. Cu 1.150 de hoteluri în dezvoltare, strategia Accor este de a accelera expansiunea reţelei hoteliere, atât prin creştere organică, cât şi prin achiziţii. Grupul operează deja 2 hoteluri în Bulgaria - ibis Sofia şi Novotel Sofia - şi urmează să deschidă primul hotel boutique de lux din Bulgaria - MGallery din Plovdiv, în martie 2020.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb