"Acer" lansează prima serie de notebook-uri cu tehnologie Core i

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 21 ianuarie 2010

SCOP Computers, partener oficial în distribuţia produselor Acer, anunţă lansarea primelor notebook-uri cu tehnologie încorporată Core i din România, seria ACER Aspire 5740G.

Noile notebook-uri Acer Aspire AS5740G, destinate unui entertainment high-definition, combină cea mai înaltă tehnologie din domeniu, pentru a furniza o capacitate mobilă de calcul, asigurând în acelaşi timp conectivitate permanentă.

Seria Acer Aspire 5740G se bucură din plin de avantajul procesoarelor ultra - rapide, Intel Core i7, i5 şi i3 Mobile CPU"s cu Mobile Intel HM55 Express Chipset, capabile de a livra putere maximă de procesare, indiferent de cererea utilizatorului, sau de modul în care acesta hotărăşte să o folosească: gaming, proiecte multi-tasking (vizionare, editare, creare de fisiere) sau entertainment multimedia. Bazate pe ultima tehnologie Intel Core micro-architecture, noile procesoare Core i7, i5 si i3 combina performanta de top si eficienta energetica. Multumita tehnologiei TurboBoost, performanta este accelerata pentru ca aceasta sa poata estima corect volumul de incarcare al procesorului, nepermitand, insa, un consum nejustificat de energie.

În ceea ce priveşte memoria, noile notebookuri Acer Aspire 5740G, permit instalarea de până la 8 GB de memorie DDR3 pentru un răspuns ultra rapid chiar şi în cazul cererilor multiple. Iar hard disk-ul furnizează un spaţiu generos pentru stocarea întregii arhive digitale.

Conectivitatea este asigurată prin cele mai avansate tehnologii cu sau fără fir: 802.11a/b/g/Draft-N ce suportă semnal Acer SignalUp cu tehnologie wireless Nplify, Bluetooth 2.1 optional, Gigabit LAN şi modem.

Solutia Acer Video Conference include camera web Acer Crystal Eye, Acer Video Conference Manager Software şi tehnologie Acer PureZone.

Noile modele ACER Aspire seria Aspire 5740 sunt disponibile în reţeaua partenerilor SCOP Computers.

SCOP este una dintre principalele companii IT din România, cu o tradiţie de peste 15 ani în acest domeniu. Cifra de afaceri totală obţinuta în 2008 a fost de circa 118 milioane euro. Începând cu anul 2007, SCOP are o nouă structură, fiind formată din trei companii distincte: SCOP Computers - distribuţie IT; Chara Software - soluţii software de business - ERP şi CRM; Docentris - soluţii de procesare şi management al documentelor. Grupul SCOP are în prezent peste 220 de angajaţi, parteneriate cu peste 30 de producători de renume internaţional şi o reţea de distribuţie naţională formată din peste 1200 de parteneri.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb