Adrian Năstase: Ponta ar trebui să-şi expună criticile doar în interiorul partidului

Doru Ivanov
Ziarul BURSA #Politică / 2 august 2004

Preşedintele tineretului pesedist, Victor Ponta, ar trebui să-şi expună criticile doar în interiorul partidului, consideră Adrian Năstase, liderul PSD. Domnia sa este nemulţumit de declaraţiile făcute în ultima perioadă de Victor Ponta la adresa unor membri ai partidului. Unul dintre cele mai cunoscute conflicte care au ajuns în presă, prin intermediul preşedintelui TSD, a fost cel dintre acesta şi unul din "greii" formaţiunii, Octav Cozmîncă. Victor Ponta a adus în discuţie chiar demisia acestuia din funcţia de preşedinte executiv.

Adrian Năstase este de părere că externalizarea unor asemenea probleme afectează imaginea PSD. "Eu i-am spus lui Victor Ponta că astfel de comentarii trebuie făcute în interiorul partidului", a opinat preşedintele PSD, în cadrul şedinţei Biroului Executiv Central al formaţiunii, organizat la finele săptămînii trecute. În acelaşi context, Adrian Năstase i-a sfătuit pe colegii săi să fie extrem de echilibraţi în ceea ce priveşte mesajele, opţiunile, deciziile şi comentariile. Domnia sa a ţinut să facă aceste observaţii, întrucît unele afirmaţii ale lui Victor Ponta au dat naştere la "anumite nemulţumiri", pe care premierul le consideră justificate.

Preşedintele partidului de guvernămînt a ţinut să dezmintă zvonurile potrivit cărora liderul TSD şi aripa pe care o reprezintă nu vor participa, în semn de dezaprobare, la alegerile preliminare din cadrul partidului, care vor avea loc peste o lună.

Precizăm că Victor Ponta a lipsit la şedinţa BEX, absenţă pe care Adrian Năstase a lămurit-o astfel: "Preşedintele TSD a ales libertatea. El este, în acest moment, la Oxford, la un curs, şi mă bucur pentru el. Cred că este un lucru foarte bun. De aceea nu este aici". Rămîne de văzut, în viitorul apropiat, dacă declaraţia referitoare la "libertatea" aleasă de Victor Ponta a avut sau nu un dublu sens. Deocamdată, Adrian Năstase nu a lăsat de înţeles, în mod direct, că ar fi în conflict cu aripa tînără a partidului, care, spune liderul PSD, va beneficia de 30% din locurile de pe listele electorale din toamnă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb