ADVERTORIAL Brăduţii - piesa de rezistenţă în decorul Sărbătorilor de Iarnă

Companii / 24 decembrie 2016

Brăduţii - piesa de rezistenţă în decorul Sărbătorilor de Iarnă

Brăduţii, Poinsettia şi coroniţele de Crăciun sunt cele mai vândute produse ale lunii decembrie, în florăriile online. Celor aflaţi în căutare de cadouri florale deosebite, Flordelosandes.ro le oferă, printre altele, aranjamente de iarnă originale, ceainice cu flori şi brăduţi împodobiţi în stiluri diverse.

Sărbătorile nu sunt la fel fără flori

Decorul sărbătorilor de iarnă nu este complet fără un aranjament floral de sezon pe masă, fără brad şi chiar fără coroniţele de Crăciun, care în ultimii ani au devenit tot mai populare şi la noi, cu toate că nu fac parte din tradiţiile locale. Cu fiecare an, decoraţiunile de Crăciun îşi fac apariţia pe piaţă tot mai devreme, pentru că oferta este foarte bogată, iar oamenii au nevoie de timp să se hotărască şi să aleagă. La fel se întâmplă şi cu aranjamentele specifice din florării. Pe Flordelosandes.ro, colecţia de iarnă 2016 aduce noutăţi, astfel că aveţi posibilitatea să îi bucuraţi pe cei dragi de pe acum şi să comandaţi online un aranjament de sezon sau un buchet de flori în ton cu anotimpul. Pentru că, nu-i aşa, niciodată nu este prea devreme să intrăm în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Aranjamente florale neconvenţionale

În colecţia Aranjamente florale de iarnă de pe Flordelosandes.ro găsiţi şi cadouri florale care pot decora elegant birourile şi recepţiile şi care pot fi oferite partenerilor de afaceri. Nu este vorba despre cunoscutele coşuri cadou, ci despre aranjamente florale mai puţin convenţionale, lucrate în ceainice sau pe platouri de tort, în combinaţii interesante, de flori proaspete, brad şi accesorii de sezon. Nu lipsesc nici aranjamentele tradiţionale, deosebite şi ele prin stilul în care sunt lucrate şi prin decoraţiunile care completează armonios florile.

Brăduţi decoraţi în stiluri diverse

Piesa de rezistenţă în decorul sărbătorilor de iarnă o reprezintă, desigur, brăduţii. Iar înainte de momentul împodobirii bradului de acasă aveţi posibilitatea să oferiţi unul simbolic, fie colaboratorilor, fie cuiva drag. Vorbim despre brăduţii gata împodobiţi, pe care îi găsiţi tot la Flordelosandes.ro şi care sunt decoraţi în stiluri diverse, care să acopere toate gusturile: clasic, glamour, vintage şi chiar cu flori naturale combinate cu accesorii de sezon. Aceşti brăduţi reprezintă un cadou de sezon deosebit şi conferă o notă de sărbătoare oricăror spaţii pe care le decorează.

Buchete de flori în ton cu anotimpul

Luna cadourilor este un prilej foarte bun să facem mai des gesturi frumoase, iar florile sunt cele mai potrivite simboluri pentru asta, fie că este vorba despre vreo aniversare, fie că vrem, pur şi simplu, să aducem un zâmbet pe faţa cuiva. De pe Flordelosandes.ro se pot comanda online buchete de flori în ton cu luna decembrie şi cu sărbătorile ei, buchete din combinaţii de flori naturale cu accesorii de sezon, într-un stil elegant, care vorbeşte de la sine. Din colecţia de iarnă a acestui an, am reţinut şi vă recomandăm buchete cu flori de bumbac, brad argintiu, ilex, batoane de scorţişoară şi faimoşii trandafiri de Ecuador, cei mai frumoşi şi cei mai rezistenţi din lume.

Coroniţe de iarnă originale

Cum spuneam, coroniţele de Crăciun se oferă tot mai mult şi la noi, chiar dacă ele nu fac parte din tradiţiile autohtone ale sărbătorilor de iarnă. Ele reprezintă un element decorativ frumos şi se oferă pentru a împodobi spaţiile de lucru, cât şi casele. Pe lângă coroniţele de iarnă clasice, din crenguţe de brad, Flordelosandes.ro încearcă să aducă un element de noutate şi în această privinţă şi oferă inclusiv modele inedite, cum ar fi coroniţele din sac şi coroniţele decorate cu trandafiri deshidrataţi, care pot fi păstraţi foarte mult timp, astfel încât cei care le primesc se pot bucura de aceste coroniţe o perioadă mai îndelungată. Nu în ultimul rând, se poate comanda online cunoscuta plantă Poinsettia, denumită şi Floarea Crăciunului, care, prin frunzele ei roşii, aduce o notă de bucurie şi căldură în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Comandă flori online şi scapă de aglomeraţie

Luna decembrie este cunoscută pentru aglomeraţia din magazine şi din trafic, tocmai pentru că are loc o adevărată goană după cadouri de toate felurile, astfel că o florărie online este alegerea perfectă atunci când vrei să faci cuiva o surpriză. Poţi să alegi liniştit buchetul sau aranjamentul dorit, îl plăteşti online, comod, fără să fii nevoit să stai la rând sau să te înghesui. Cadoul tău floral este livrat direct la destinaţie prin curierii proprii ai Flordelosandes.ro, care au grijă ca florile sau brăduţii să ajungă la adresa dorită în stare impecabilă. Cei plecaţi din ţară, care nu pot să fie alături de cei dragi în luna decembrie, pot şi ei să comande online buchete, aranjamente sau brăduţi şi să îi surprindă pe cei de acasă, chiar dacă este vorba doar despre un cadou simbolic. În acest fel, magia sărbătorilor va fi completă, iar distanţele vor părea mai mici.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb