ADVERTORIAL Ce fel de telefoane mobile fac parte din gama mid-range de la Samsung?

C.P.
Media-Advertising / 12 februarie 2021

Ce fel de telefoane mobile fac parte din gama mid-range de la Samsung?

Ai auzit de multe ori vorbindu-se despre gama mid-range de la Samsung şi te-ai întrebat ce fel de terminal cuprinde ea? Cât costă ele şi dacă merită sau nu investiţia? În acest articol îţi vom prezenta pe larg ce cuprinde această colecţie şi ce preţuri au dispozitivele care se încadrează în ea.

Trenduri în ceea ce priveşte preţul terminalelor Samsung

Compania Samsung este renumită în întreaga lume pentru strategia sa de stabilire a preţurilor terminalelor sale. Ori de câte ori lansează un nou produs, mai ales când vine vorba de terminale de top, coreenii ne aduc în pragul infarctului cu nişte scoruri pentru care mulţi dintre noi trebuie să economisim câteva luni ca să ni le permitem. Dar surprinzătoare nu sunt doar preţurile de start pentru că şi cei de la Apple joacă în aceeaşi ligă, ci faptul că în cazul dispozitivelor Samsung acestea scad considerabil în doar primele două-trei luni de la lansare.

Interesantă este şi abordarea în ceea ce priveşte telefoanele din gama mid-range. De exemplu, Samsung Galaxy A21s, Samsung Galaxy M31s şi Samsung Galaxy S20 FE, cu toate că au nişte tarife foarte diferite unele de celelalte, toate fac parte din această gamă.

La ora actuală, un telefon Samsung Galaxy A21s poate fi cumpărat în România cu aproximativ 860 RON, un telefon Samsung Galaxy M31s costă aproximativ 1380 RON şi preţul unui telefon Samsung Galaxy S20 FE porneşte de la 2320 RON. Cu alte cuvinte, trei telefoane mobile departe de flagship-urile companiei, dar despre care nu putem spune nici că sunt entry level. Hai să vedem ăn continuare prin ce se aseamănă ele şi ce au diferit!

Principalele asemănări dintre Samsung Galaxy A21s, Samsung Galaxy M31s şi Samsung Galaxy S20 FE

Cu excepţia unor detalii care pot fi trecute cu vederea ca de exemplu reţelele la care se conectează, nu există foarte multe asemănări între cele trei telefoane care fac subiectul acestui articol. Ba mai mult, putem număra pe degetele de la o mână, lucrurile pe care le au în comun şi anume:

●dimensiunea de 6.5 inchi a diagonalei;

●sistemul de operare Android v10:

●existenţa unei mufe audio;

●posibilitatea de personalizare cu un set de huse Samsung S20 FE, huse Samsung M31s sau huse Samsung A21s de la Itelmobile

pentru un plus de culoare şi de siguranţă.

Principalele deosebiri dintre Samsung Galaxy A21s, Samsung Galaxy M31s şi Samsung Galaxy S20 FE

În ceea ce priveşte diferenţele, aşa cum era de aşteptat fiind şi cel mai ieftin dintre aceste trei terminale, Samsung Galaxy A21s este şi cel mai puţin dotat. El are un procesor Samsung Exynos 8 spre deosebire de celelalte două dispozitive care au câte un Samsung Exynos 9; doar 4 GB de RAM şi nu 6 GB ca restul; 64 GB pentru stocarea datelor în loc de 128 GB; 13 MP pentru camera selfie în loc de 32; şi un dispaly PLS TFT LCD în loc de un Super AMOLED.

Samsung Galaxy S20 FE pe de altă parte, încearcă să-şi justifice preţul mult mai piperat cu o cameră similară telefoanelor mai convenabile din seria S formată din doi senzori de câte 12 MP şi un senzor de 8 MP. În plus, din toate aceste trei telefoane, Samsung Galaxy S20 FE este singurul cu senzor de amprentă pe ecran şi nu în spate sau în lateral. Dar un lucru care ne-a surprins în privinţa lui însă, este faptul că are cea mai mică baterie dintre toate aceste trei telefoane şi anume un acumulator de doar 4500 mAh. În schimb compensează prin posibilitatea de extindere a memoriei interne până la 1 TB spre deosebire de celelalte două telefoane a căror memorie se poate extind doar până la 512 GB.

În concluzie, aşa cum reiese şi din acest articol, în gama mid-range de la Samsung există o mulţime de telefoane mobile de toate felurile. Ele nu numai că au preţuri diferite, dar diferă foarte mult şi la capitolul dotări. Din acest lucru putem deduce faptul că producătorii au încercat să facă câte un produs pentru fiecare cumpărător, iar dacă aceasta le-a fost intenţia, au reuşit de minune!

(C)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb