ADVERTORIAL Cele mai bune jocuri pe care să le joci pe Facebook!

Media-Advertising / 3 martie 2022

Cele mai bune jocuri pe care să le joci pe Facebook!

De obicei, în rutina noastră zilnică ne jucăm jocuri pe mobil sau pe PC/Laptop pentru a ne relaxa. După cum ştim, Facebook este în schimb cea mai populară reţea de socializare, iar noi putem împărtăşi gândurile, imaginile, videoclipurile şi înregistrările audio cu prietenii şi membrii familiei noastre.

Pe lângă toate aceste lucruri, Facebook vă pune la dispoziţie şi un portal de jocuri unde vă puteţi bucura de cele mai bune jocuri Facebook atunci când vă simţiţi plictisiţi de chat şi de feed.

Să presupunem că sunteţi la birou sau călătoriţi undeva şi aveţi ceva timp liber, În acel moment, puteţi deschide Facebook-ul şi puteţi juca jocuri în mod anonim, fără a fi online cu nimeni, şi vă puteţi bucura de timpul liber.

În schimb, Facebook are un număr mare de jocuri. Poţi alege orice joc în funcţie de gustul tău. De asemenea, puteţi găsi jocuri fierbinţi, care sunt cele mai cunoscute în trend. De asemenea, au diferite categorii, cum ar fi Casual Games, Battle, etc.

Altfel, puteţi verifica recomandate, similare, jocuri de acţiune, jocuri sportive, etc. Ca şi pe Facebook, puteţi juca aceste jocuri şi pe platformele Android şi IOS. Verificaţi jocurile date mai jos, care sunt cele mai bune jocuri de Facebook pentru a juca şi a vă bucura în timpul liber. Iar dacă vrei să îţi încerci norocul şi la jocuri de noroc de la casino, asigură-te că profiţi de bonusuri fără depunere. Iată cele mai bune jocuri pe care le poţi juca pe Facebook:

Jigsaw World Cruise

Pentru cei cărora le place să joace jocuri de puzzle de clasă, cu o mulţime de răsturnări de situaţie, Jigsaw World Cruise ar putea fi alegerea potrivită. Având peste 4000 de nivele, jocul are multe de explorat. De fiecare dată când reuşiţi să descifraţi puzzle-uri, veţi câştiga o mulţime de monede. Şi puteţi folosi aceste monede pentru a debloca o mulţime de bunătăţi interesante care vă pot menţine în fruntea bătăliei şi chiar vă pot ajuta să ajungeţi în fruntea clasamentului. Aşadar, invită-ţi prietenii la un duel şi începe o bătălie pe cinste!

Cele mai bune jocuri pe care să le joci pe Facebook!

Dragon City

Dragon City este un joc gratuit, iar cei mai mulţi dintre cei 10 milioane de oameni sunt jucători ai acestui joc. Jucătorii trebuie să construiască o lume magică în Dragon City.

Poţi câştiga sute de dragoni, pe care trebuie să îi creşti şi îi poţi face să crească în nivel pentru a deveni un Dragon Master. Puteţi să vă antrenaţi dragonii pentru luptă şi să îi angajaţi în luptă cu alţi jucători.

Merge Towers

Dacă vă plac jocurile de apărare a turnurilor, ar trebui să verificaţi Merge Towers - TD pe Facebook Games. Acesta este un joc casual de apărare a turnurilor, aşa că nu vă aşteptaţi la ceva la fel de intens ca ceva precum Rush Royale. La fel ca în majoritatea jocurilor TD, puteţi adăuga noi turnuri şi le puteţi fuziona pentru a obţine turnuri de niveluri mai înalte.

De asemenea, ocazional veţi obţine upgrade-uri pentru turnurile dvs. şi mai multe poziţii pentru a vă plasa turnurile pe traseu. Bătăliile cu şefii devin un pic mai dificile după nivelul 30 sau cam aşa ceva, dar este întotdeauna foarte distractiv, iar dacă nu reuşeşti să învingi şeful, poţi continua să joci nivelul anterior până când îţi îmbunătăţeşti turnurile la un nivel mai ridicat.

8 Ball Pool

Dacă eşti pregătit pentru un joc de biliard, verifică 8 Ball Pool. Poţi juca unu la unu împotriva prietenului tău sau un joc Quick Fire pentru a-ţi perfecţiona abilităţile împotriva cronometrului. Apoi, pregăteşte-ţi tacul pentru un joc clasic de 8 sau 9 bile.

Ţintiţi şi apoi trageţi înapoi pe tacul de biliard pentru a face lovitura. Un contor la îndemână din partea stângă vă arată câtă putere puneţi în mişcare. Atunci când nu puteţi ajunge personal la sala de biliard, provocaţi un prieten de pe Facebook la un joc de 8 Ball Pool.

Cele mai bune jocuri pe care să le joci pe Facebook!

Clash of Kings

Clash of Kings este unul dintre cele mai populare jocuri de strategie de pe dispozitivele Andriod şi iOS şi a ajuns în sfârşit pe Facebook. Acesta este încă un joc RTS în care scopul principal este să strângi o armată puternică, astfel încât să îţi poţi apăra castelul şi să îi ataci pe alţii pentru a câştiga pradă. Acest joc îţi va testa toate abilităţile de strategie, deoarece gameplay-ul său este destul de greu, iar ceilalţi jucători sunt destul de competitivi. Dacă vă place o provocare, jucaţi-l neapărat pe acesta.

Super Dash

Dacă sunteţi în căutarea unui joc de platformă distractiv de jucat pe Facebook, ar trebui să vă uitaţi cu siguranţă la Super Dash. În Super Dash, trebuie să atingi pentru a sări şi poţi atinge de două ori pentru a sări şi de două ori. Misiunea ta este simplă, colectează monede şi power-up-uri, cum ar fi steaua care acţionează practic ca un magnet pentru monede. Va trebui, de asemenea, să evitaţi benzile cu ţepi care apar din când în când şi care vă vor încheia instantaneu jocul. Jocul are un cronometru, aşa că trebuie să colectezi cât mai multe monede în limita de timp pentru a stabili noi scoruri mari. Acesta este un joc amuzant de jucat atunci când vrei să te distrezi pe Facebook.

Draw Something

Draw Something te provoacă să desenezi o imagine pe care prietenul tău să o ghicească. Vei selecta dintr-o listă de cuvinte aleatorii, ceea ce este grozav pentru că ai de ales în ceea ce trebuie să desenezi.

Prietenul dvs. vede o reluare a ceea ce aţi desenat şi trebuie să ghicească ce este. Pentru a-l ajuta, el vede numărul de litere din cuvânt şi literele amestecate pentru acesta. Câştigă insigne, deblochează realizări şi devino artistul suprem în acest joc distractiv.

Shoot Ball

Shoot Ball este un joc care îţi va consuma timpul fără să-ţi dai seama. Asta dacă nu eşti foarte slab la el, atunci va fi foarte enervant. Tot ce trebuie să faci este să îţi muţi tunul în jurul tău şi să tragi în toate pietrele care cad (de fel) şi să le distrugi. De asemenea, trebuie să te asiguri că rocile nu intră în contact cu tunul tău - în acel moment, se termină jocul. Poţi îmbunătăţi viteza de tragere a tunului tău, puterea şi chiar şi monedele pe care le obţii prin distrugerea rocilor la sfârşitul fiecărei runde. Este un joc foarte distractiv dacă ai mult timp la dispoziţie şi nu ai absolut nimic altceva de făcut.

Concluzie

Jocurile de pe Facebook sunt o modalitate excelentă de a juca jocuri care sunt distractive şi provocatoare, dar care nu solicită atât de mult resursele computerului dumneavoastră. De asemenea, îmi place că majoritatea acestor jocuri îmi permit să-mi provoc prietenii, ceea ce le dă o notă personală. Consultaţi lista şi spuneţi-ne care sunt jocurile dvs. preferate dintre toate.

Decizia ONJN nr. 1879 / 20.10.2016

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb