ADVERTORIAL Comportamentul consumatorilor în magazinele pentru copii

Companii / 8 ianuarie 2017

Părinţii sunt cumpărători şi consumatori neobosiţi de produse dedicate copiilor. Nevoile celor mici sunt limitate numai de timp şi buget, însă indiferent de aceşti factori, procesul de dezvoltare permanentă impune un ritm accelerat şi permanent de achiziţie.

În funcţie de vârsta copiilor şi tipul de produse achiziţionate (articole cum sunt cele de îmbrăcăminte, încălţăminte, jucării sau alte produse de puericultură), variază şi procesul părinţilor de a alege ce, cum şi de unde cumpără.

În cazul magazinelor cu produse variate de puericultură (cum este lanţul de magazine Prenatal, de exemplu) obiceiurile de cumpărare nu includ prezenţa celor mici. Articolele destinate celor mai fragede vârste, fie că vorbim despre haine, fie că vorbim despre cărucioare sau mobilier, sunt bine definite pe segmente de vârste, iar părinţii se bazează exclusiv pe studiu independent sau pe consiliere specializată din partea reprezentanţilor magazinelor.

La vârsta de 4-5 ani, părinţii deja implică în alegerea de cumpărare ceea ce copiii lor exprimă. La această vârstă verbalizează ce vor, arată cu degetul, totul este o experienţă senzorială - ating obiectele, simt marialele. În plus plimările şi cumpărăturile fac parte din experienţele de învăţare. Copiii învaţă despre produse, cum să aibă grijă de ele, fac exerciţii citind etichetele. În magazine în care trebuie să probeze îmbrăminte şi încălţăminte, cum este Primigi, părinţii relaţionează strâns cu cei mici, îi învaţă ce e potrivit şi ce nu, descoperă stilul şi gusturile împreună.

Cumpărăturile pentru preadolescenţi şi adolescenţi sunt însoţite de părinţi, numai în calitate de sfătuitori, ei alegând pe cont propriu ce îşi doresc. Mai mult, în ceea ce priveşte îmbrăcămintea, în boutique-urile de modă, cum este Contessina, aceştia învaţă să îşi definească propriul stil şi să se orienteze în funcţie de tendinţe.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb