ADVERTORIAL Cum să îţi alegi o rochie de seară în funcţie de eveniment

Media-Advertising / 16 august 2018

Cum să îţi alegi o rochie de seară în funcţie de eveniment

Rochia de seară este o piesă vestimentară nelipsită din garderoba femeilor moderne. Cu toate acestea, fiecare eveniment sau locaţie necesită alegerea specifică a unei rochii de seară. Astfel, nuanţa potrivită şi croiul corespunzător te pot ajuta să faci o impresie placută, însă majoritatea femeilor nu-şi pot alege o rochie care să le îndeplinească toate cerinţele.

În acest sens, anumiţi factori joacă un rol foarte important în găsirea acelei rochii de seară în care să te simţi fantastic, cu atât mai mult cu cât nu doreşti să cheltui foarte mult pe o rochie greşit aleasă, care să atragă atenţie nedorită şi să stârnească diverse comentarii. Modelul ideal este acela care îţi va ascunde imperfecţiunile şi va expune atuurile corpului tău, însă rochia perfectă poate fi aproape imposibil de găsit.

Atunci când îţi alegi rochii de seară, ia în considerare şi recomandările din rândurile următoare pentru a te asigura că ţinuta aleasă va fi una perfect potrivită situaţiei.

Tipul evenimentului

Este foarte important să porţi o rochie care se potriveşte ocaziei pentru a nu te simţi ieşită din peisaj. În cazul în care evenimentul este formal, alegerea ta vestimentară va fi în concordanţă. Daca ţii cont de anumite aspecte şi eşti atentă la detalii, vei reuşi să atragi priviri indiferent de stilul evenimentului. Astfel, ia în considerare toate opţiunile disponibile şi aruncă un ochi pe întreaga varietate de modele de rochii de seara. Pentru a-ti uşura acest proces, alege varianta online a magazinelor de rochii. Pe lângă metodele simple de achiziţionare, vei găsi o multitudine de modele, forme şi culori.

Culoarea perfectă

Un alt considerent important în alegerea unei rochii de seară perfecte este culoarea care se potriveşte cel mai bine tenului tău. O nuanţă nepotrivită te poate face să arăţi palidă şi lipsită de stralucire, însă o culoare care îţi completează tonul pielii te poate face uimitoare. Multe femei aleg negrul pentru a merge pe varianta "sigură", evitând experimentarea cu nuanţe vibrante pentru a nu ieşi în evidenţă. Bineînţeles, asta nu înseamnă că trebuie să încerci o culoare care nu se potriveşte deloc cu genul evenimentului la care participi.

Roşul puternic va aduce complimente unei femei cu tenul de culoarea piersicii, în timp ce femeile cu tenul puţin mai închis vor arăta fabulos în rochii de seară marsalla.

Stilul ales

Ţinând cont de faptul că rochiile de seară sunt mai scumpe decât celelalte tipuri de îmbracăminte de damă, ai putea alege un model care să nu se demodeze prea curând. Astfel, o rochie din satin, completată de o broderie din dantelă şi o tăietură elegantă va fi o alegere potrivită pentru majoritatea femeilor, indiferent de vârstă. În acest sens, dacă nu te încadrezi în tendinţele momentului şi alegi ceva durabil, rochia ta va arăta extraordinar chiar şi peste caţiva ani.

Forma corpului

Acest aspect cântăreşte mult în alegerea unei rochii de seară care să te pună în valoare. Dacă ai umerii laţi, recomandarea este de a găsi un model care să îi acopere şi să scoată în evidenţă zonele corpului care te avantajează.

Daca esti minionă, rochia lungă care cade în valuri este modelul pe care sigur va trebui sa îl eviţi pentru a nu părea chiar mai scundă. În schimb, alegerea potrivită ar fi o rochie subţire, lungă, care să se aşeze bine pe talie şi şolduri. Îti va defini mijlocul, adăugând în acelaşi timp lungime picioarelor tale.

Lungimea rochiei

În cazul în care mergi la un eveniment cu ţinuta obligatorie, recomandarea este sa ţii cont de înălţimea tocurilor pe care le vei purta. În acest sens, probează rochiile de seară cu diferite modele de pantofi pentru a stabili lungimea corectă. Dacă ocazia permite stilul casual, poţi alege o rochie mai scurtă. În cazul în care optezi pentru varianta mini, asigură-te ca îţi acoperă adecvat corpul şi fii atentă la mişcările din timpul dansului.

Materialul şi ţesătura

Privirile pot fi atrase şi cu ajutorul materialului din care este confecţionată rochia pe care o porţi. Astfel, o ţesătura speciala sau o combinaţie de materiale lucioase şi mate pot pune în valoare aspectul elegant pe care îl urmareşti.

Dacă vrei să găsesti rochia perfectă pentru fiecare eveniment la care participi, respectă sfaturile de mai sus şi intră pe Bogas.ro pentru a-ţi alege un model din colecţia actuală de rochii de seară.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb