ADVERTORIAL De ce să utilizaţi WordPress pentru websituri de afaceri


Media-Advertising / 25 septembrie 2020

De ce să utilizaţi WordPress pentru websituri de afaceri

Peste un sfert din numărul total de websituri existente sunt construite pe platforma WordPress, inclusiv websiturile unor companii de top precum CNN, Sony Corp., TIME sau Disney. Iniţial creat că o platformă uşor de utilizat pentru bloggeri, WordPress a devenit cel mai popular CMS (sistem de gestionare a conţinutului) din lume, având caracteristici şi funcţionalităţi care îl fac ideal pentru websituri de afaceri de toate tipurile.

WordPress a fost creat în 2003 cu intenţia de a face publicarea online disponibilă oricui, indiferent de nivelul de cunoştinţe tehnice. WordPress este o platforma de tip sursă deschisă, un set de fişiere cod care alcătuiesc structura de baza a unui website, iar designerii experimentaţi pot personaliza un website WordPress în funcţie de cerinţe. Utilizatorii cu mai puţînă experienţă în domeniul websiturilor pot lucra cu celelalte două elemente de baza ale WordPress - temele şi plugin-urile - pentru a proiecta websituri complet funcţionale, fără a fi necesară nici măcar o singură linie de cod.

WordPress poate fi utilizat pentru a dezvoltă websituri care variază de la bloguri mici, personale, la websituri pentru afaceri mari, cu funcţii complexe şi utilizatori multipli.

Iată câteva dintre avantajele cheie ale utilizării WordPress pentru websituri de afaceri.

Este open-source şi va fi întotdeauna gratuit

Pentru deţînătorii de afaceri mici şi mari, WordPress face posibilă configurarea şi rularea unui website folosind temele şi pluginurile gratuite WordPress. Oricine poate descarcă şi instala WordPress de pe WordPress.org pe orice platforma de găzduire web sau îl poate instala direct din control panel la majoritatea serviciilor de găzduire web.

Pentru a personaliza un website şi a adaugă funcţiile specifice necesare acestuia, utilizatorii au aces la mii de teme şi pluginuri gratuite, direct pe platforma producătorului WordPress. Cei cu nevoi complexe pot achiziţiona teme şi plugin-uri premium WordPress sau pot modifică designul şi modul de gestionare a websitului cu ajutorul unei echipe de dezvoltare.

Este uşor de instalat şi utilizat

După ce descărcaţi WordPress configurarea se face rapid, iar apoi veţi putea să adăugaţi conţinut. Deoarece WordPress a fost conceput pentru bloggeri şi editori cu mai puţînă experienţă în codare, acesta poate fi instalat "cu un singur click" şi personalizat în modul de baza pentru a avea rapid un website funcţional.

După instalare, setările şi conţinutul WordPress pot fi gestionate cu uşurinţă din panoul de control administrativ al noului website. Deşi utilizatorii cu experienţă de dezvoltare pot lucra direct cu principalele fişiere WordPress sau pot angaja dezvoltatori pentru a face acest lucru, este posibil de asemenea să gestionaţi un website WordPress fără să editaţi codul sursă.

Este întotdeauna accesibil pentru utilizatori

Un website WordPress poate fi gestionat de mai mulţi utilizatori, de pe orice dispozitiv. Întrucât un website WordPress este găzduit de un furnizor de servicii de găzduire web la alegere, el poate fi accesat de pe orice computer sau dispozitiv mobil, de către orice persoană căreia i-au fost atribuite permisiunile corespunzătoare. Utilizatorii pot să lucreze la distanţă şi să colaboreze între ei, ori de câte ori este necesar.

Este mobile-friendly cu temele responsive

Internetul evoluează şi în acest moment sunt realizate mai multe căutări şi tranzacţii online de pe dispozitive mobile decât de pe tradiţionalul desktop. Această înseamnă că pentru a fi competitiv, un website de afaceri trebuie să fie mobile-friendly, având acces şi o bună vizualizare de pe orice tip de ecran, cu un design complet responsive.

Un website de afaceri WordPress poate fi construit cu teme mobile-responsive care adaptează automat paginile şi postările pentru dispozitive mobile sau cu o varietate de pluginuri WordPress gratuite şi premium care adaugă funcţii de design responsive unei teme non-responsive.

Este versatil şi scalabil

WordPress poate fi folosit pentru a crea orice tip de website. Temele business şi pluginurile pot fi amestecate şi potrivite pentru a crea diverse websituri unice care să răspundă nevoilor specifice ale unei companii.

Temele WordPress sunt seturi de coduri care pot fi suprapuse pe codul principal WordPress pentru a personaliza aspectul şi layout-ul unui website WordPress. Există mii de teme gratuite şi premium pe care le puteţi alege din directorul de teme WordPress şi multe altele pot fi achiziţionate de la dezvoltatori terţi şi instalate pe orice website WordPress.

Pe lângă diferitele teme gratuite şi premium, pluginurile pentru websiturile de afaceri WordPress pot adaugă funcţii şi caracteristici cheie specifice. Bucăţi mici de cod pot fi instalate şi activate pe orice website compatibil WordPress pentru a extinde funcţionalităţile acestuia, în funcţie de necesităţile deţînătorului unui anumit website.

Este complet personalizabil şi gestionabil

Websiturile şi sistemele de management ale conţinutului depind de serviciul de găzduire web şi WordPress nu face excepţie. Este întotdeauna o idee bună să alegeţi un serviciu de găzduire web WordPress specializat, care va poate oferi asistenţă dedicată şi în final va asigura funcţionarea fără probleme a websitului dvs. WordPress.

WordPress oferă utilizatorilor un control complet asupra websiturilor lor, opţiuni complete de personalizare pentru a se potrivi nevoilor şi obiectivelor unei companii. Proprietarii de afaceri pot gestiona singuri websitul wsau pot decide să apeleze la dezvoltatori şi specialişti IT.

Deţine un blog de afaceri încorporat

A avea un blog activ, bogat în conţinut, poate fi un instrument puternic atunci când concepeti un plan de content marketing pentru afacerea dvs. Deoarece WordPress a fost proiectat iniţial pentru blogging, platforma conţine toate elementele pentru crearea şi gestionarea unui blog care susţine viziunea companiei. Editorul de text WordPress pentru posturi şi pagini are toate instrumentele pentru crearea şi stilizarea textului, adăugarea de imagini sau conţinut multimedia şi distribuirea acestuia pe reţelele de socializare.

Aceste instrumente facilitează adăugarea conţinutului de către mai mulţi utilizatori şi optimizează websitul pentru căutări. Unele teme business WordPress sunt concepute în mod special pentru bloguri, iar numeroase pluginuri legate de blogging pot dauga funcţii suplimentare de specialitate pentru a construi un blog business pe WordPress uşor de actualizat şi de gestionat în mod regulat.

Oferă caracteristici SEO friendly pentru un ranking bun

Websiturile WordPress sunt curate şi accesibile pentru motoarele de căutare precum Google pentru indexare, ceea ce poate duce la o poziţionare mai bună în motoarele de căutare şi la o mai bună vizibilitate a companiei. Sunt disponibile pluginuri care adaugă instrumente de optimizare SEO pentru fiecare pagină şi post, facilitează optimizarea tuturor secţiunilor unui website WordPress.

WordPress stă la baza a milioane de websituri de afaceri din lumea întreagă. Este cel mai utilizat sistem de gestionare a conţinutului de pe web, iar această platforma gratuită şi open source se bucură de sprijinul unei comunităţi de utilizatori WordPress din toată lumea şi de numeroase instrumente pentru construirea unui website care poate creşte odată cu afacerea dvs.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb