ADVERTORIAL/ ERBICID TRINITY DE LA ADAMA Curăţenia din toamnă asigură succesul la recoltat

Media-Advertising / 4 decembrie 2020

Curăţenia din toamnă asigură succesul la recoltat

Efectele schimbărilor climatice impactează din ce in ce mai mult dezvoltarea vegetativă a plantelor de cultură. Toamnele prelungite cu temperaturi ridicate cresc perioada în care plantele de cultură sunt expuse concurenţei buruienilor şi atacurilor dăunătorilor. In cazul cerealelor de toamnă, buruienile devin o problemă tot mai complexă datorită capacităţii acestora de a se dezvolta mai rapid comparativ cu plantele de cultură. Prezenţa speciilor monocotiledonate precum Apera spica venti (Iarba vântului) devin foarte dificil de combătut dacă se aşteaptă până în primăvară. Aceste specii pot asimila până în primăvară aproximativ 30-40 kg de azot la hectar.

ADAMA a dezvoltat o gamă de soluţii menite să rezolve problemele fermierilor încă din toamnă, eliminând riscul unei intervenţii târzii în cazul unei primăveri ploioase care nu permite aplicarea tratamentelui în momentul optim.

ADAMA propune fermierilor care doresc să erbicideze cerealele încă din toamnă erbicidul Trinity. Acest produs oferă fermierilor avantajele unui erbicid complet cu trei substanţe active şi spectru extins de combatere ce cuprinde atât specii monocotiledonate, precum Iarba vântului, Coada vulpii, Firuţa cât şi dicotiledonate: Turiţa, Veronica, Muşeţelul, Macul, Albăstraua, Rocoina.

Acest produs permite aplicarea începând cu răsăritul culturii până în fenofaza de 3 frunze ale grâului, perioadă în care acesta poate fi sensibil la alte erbicide (ex. hormonale). Trinity oferă avantajul unei formulări moderne ce conţine o serie de coformulanţi şi adjuvanţi care potenţează la maxim sinergia celor trei substanţe active (pendimentalin, clorotoluron şi diflufenican), fiind preluat foarte rapid atât prin frunze cât şi prin rădăcini. Multiplele moduri de acţiune asupra buruienilor permit un efect vizibil rapid cât şi un efect remanent ce protejează cultura de eventualele reinfestări. In condiţii pedoclimatice normale şi într-o cultură bine ieşită din iarnă Trinity poate menţine cultura curată până la recoltare.

Trinity este o variantă viabilă în rotaţia erbicidelor folosite în culturile de cereale deoarece nu conţine substanţe active care au ca mod de acţiune inhibarea enzimei ALS, astfel contribuind la un bun management al apariţiei speciilor rezistente şi la combaterea samulastrei de floarea-soarelui şi rapiţă rezistente la erbicidele specifice.

Link catre pagina web a produsului: https://www.adama.com/romania/ro/produse-pentru-protectia-plantelor/erbicide/trinity-sc.html

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb