ADVERTORIAL S-A DAT STARTUL! BANCA DE JOBURI ÎŞI EXTINDE REŢEAUA DE FRANCIZĂ

Companii / 4 decembrie 2017

S-A DAT STARTUL! BANCA DE JOBURI ÎŞI EXTINDE REŢEAUA DE FRANCIZĂ

Sfârşitul anului 2017 vine cu noutăţi importante pentru antreprenorii în căutarea unei afaceri de succes. Banca de Joburi îşi extinde reţeaua de franciză oferind astfel posibilitatea celor interesaţi de o franciză profitabilă să beneficieze de toate avantajele care decurg din această colaborare.

Banca de Joburi reprezintă prima reţea naţionala de franciză din domeniul recrutării şi plasării forţei de muncă în România şi în străinătate. Extinderea reţelei de franciză se impune în condiţiile în care piaţa forţei de muncă reprezintă un domeniu în continuă dezvoltare şi un izvor nesecat de oportunităţi pentru toţi actorii implicaţi.

Clasată pentru mai mulţi ani consecutivi pe locul I Top Afaceri şi Top Profit în acest domeniu de activitate precum şi experienţa de peste 15 ani recomandă Banca de Joburi ca partener de încredere.

Tariful de intrare în reţeaua de franciza în calitate de francizat simplu este de 15.000 EUR + TVA, iar in calitate de francizat cu exclusivitate teritorială este de 30.000 EUR + TVA. În ceea ce priveşte investiţia iniţiala, la tariful de intrare în reţeaua de franciză se mai adaugă între 10.000 şi 15.000 EUR + TVA, suma necesară pentru amenajarea locaţiei, achiziţionarea bazei materiale necesară derulării activităţii, costurile cu închirierea unui spaţiu şi acoperirea cheltuielilor lunare anticipate pentru primele două luni de activitate.

Dacă vă doriţi să faceţi parte din reţeaua de franciză Banca de Joburi şi să demaraţi rapid o astfel de afacere "la cheie", în domeniul resurselor umane, puteţi face acest lucru prin accesarea formularului de inscriere online.

Informaţii suplimentare despre franciză şi despre reţeaua de franciză pot fi accesate pe site-ul: www.bancadejoburi.ro sau la cerere, pe e-mailul info@bancadejoburi.ro.

"Extinderea reţelei de franciză reprezintă o nouă etapa importantă în activitatea Banca de Joburi. Implicarea noastră în dezvoltarea francizei a adus de la sine multe beneficii şi în sarcina francizaţilor. Experienţa dobândită de-a lungul celor peste 15 ani de activitate ne-a dat impulsul să demarăm o nouă campanie de selecţie a Francizaţilor. Punem la dispoziţia tuturor celor interesaţi a unui model de afacere extraordinar, în care bunăstarea materiala se întrepătrunde cu satisfacţia personală. " Mihail - Bogdan Filip - General Manager Banca de Joburi

Aderarea la reţeaua de franciză Banca de Joburi reprezintă un pas important pentru cei care îşi doresc să îşi investească banii într-un business de succes. Viitorul Francizat beneficiază de protecţia unui brand cunoscut şi puternic, la care se adaugă accesul la know-how-ul Banca de Joburi şi la proiectele de recrutare din cadrul retelei de franciză având astfel posibilitatea să obţină venituri consistente încă din prima lună de activitate.

În continuare, accesarea francizei Banca de Joburi reprezintă cea mai bună opţiune existentă pe piaţă pentru antreprenorii care caută să înceapă o afacere sigură, profitabilă, care să le dea satisfacţii pe termen lung şi cu potenţial mare de creştere în viitor.

Despre Banca de Joburi:

"Înfiinţată în anul 2001 ca şi agenţie de recrutare şi plasare forţă de muncă, Banca de Joburi s-a extins rapid, devenind un brand de renume deopotrivă în rândul angajatorilor cât şi al candidaţilor în căutarea unui loc de muncă.

Experienţa în domeniu de peste 15 ani precum şi volumul mare şi diversitatea proiectelor de recrutare reprezintă motivul principal pentru care Banca de Joburi este promotorul primei reţele de franciză în domeniul resurselor umane din România.

Banca de Joburi este o companie deschizătoare de drumuri în acest domeniu de activitate, inovând continuu şi aducând plus valoare recrutării şi plasării forţei de muncă. Pentru activitatea remarcantă din acest domeniu de activitate Banca de Joburi a primit numeroase diplome ani la rândul, clasându-se pe locul 1 Top Afaceri, locul 1 Top Profit şi locul 1 în Categoria Agenţiilor de Recrutare şi Plasare a Forţei de Muncă.

Banca de Joburi îşi doreşte ca prin reţeaua sa de franciză să ofere prin puterea exemplului un model de afaceri demn de urmat."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb