ADVERTORIAL Totul despre cele mai bune servicii funerare în sector 5

Media-Advertising / 20 noiembrie 2020

Totul despre cele mai bune servicii funerare în sector 5

Venirea pe lume şi decesul unei persoane sunt două momente marcante din viaţa unui om - începutul şi sfârşitul vieţii. Cu toţii vom trece în nefiinţă, mai devreme sau mai târziu. De aceea, necesitatea apelării la o firmă de servicii funerare la un anumit moment este reală.

Fiecare etapă a vieţii este marcată de organizarea unor evenimente specifice, precum botezul, cununia sau inmormântarea, aceste taine fiind prezente atât în Biserica Ortodoxă, cât şi în tradiţiile românilor. Obiceiurile de înmormântare trebuie respectate, pentru a manifesta respectul faţă de persoanele decedate şi pentru ca acestea să primească graţia divină. Rudele decedatului, care sunt nevoite să apeleze la servicii funerare in sector 5 găsesc firme specializate de pompe funebre, care oferă promptitudine şi respectă obiceiurile ortodoxe şi cerinţele clienţilor.

Citeşte şi: Ce trebuie sa stii despre serviciile funerare?

De ce să alegeţi o firmă care furnizează servicii funerare?

Menite să marcheze trecerea în nefiinţă a unei persoane, serviciile funerare sunt realizate ca la carte de către specialişti, fiind respectate toate tradiţiile şi obiceiurile moştenite de la o generaţie la alta. Semnificaţia lor simbolică dăinuie şi guvernează comportamentul oamenilor chiar şi astăzi, iar călătoria persoanelor decedate pe acest pământ este foarte bine conturată cu ajutorul unor servicii specializate. Astfel, familia va putea să plângă în linişte decedatul şi să îşi ia rămas bun aşa cum se cuvine, fără să piardă timp ocupându-se de organizarea înmormântării.

Decesul este un eveniment nefericit, însă inevitabil, iar trecerea în nefiinţă a unei persoane dragi este dureroasă pentru cei rămaşi în viaţă. Această durere nu va fi decât amplificată în momentul organizării înmormântării, însă suferinţa în plus poate fi evitată cu ajutorul specialiştilor care se ocupă de toate formalităţile în locul familiei.

Emoţiile puternice pot împiedica rudele decedaţilor să ia în calcul toate produsele pe care trebuie să le achiziţioneze, toate rezervările pe care trebuie să le facă, toate cutumele pe care trebuie să le respecte şi, mai ales, toate formalităţile legale ce trebuie făcute încă din primele zile după deces.

Ce servicii funerare şi produse intră într-un pachet funerar standard?

Multă lume se întreabă cât costă o înmormântare, iar răspunsul acestei întrebări este simplu: preţul unei înmormântări se stabileşte în funcţie de pretenţiile şi de preferinţele celor care solicită serviciile funerare. De exemplu, pachetul funerar standard este destinat familiilor care doresc o înmormântare simplă, decentă, în care să fie respectate toate tradiţiile şi care să se încadreze în ajutorul oferit de stat.

Pachetul funerar standard pentru înmormântare include:

· un sicriu echipat complet cu lenjerie matlasată, pernă matlasată, orar mic şi mare, pânză de faţă, crucifix şi cruce de lemn;

· serviciile medicului care constată decesul şi eliberează certificatul constatator;

· serviciile persoanei care îmbălsămează decedatul;

· transportul decedatului de la domiciliu;

· toaletarea, îmbălsămarea şi aşezarea în sicriu a decedatului;

· transportul decedatului la capelă, biserică şi cimitir;

· toate cele necesare pentru slujba de înmormântare: prosoape mari şi mici, lumânări, batiste şi bănuţi, pachete, colivă, set de tămâiat, vin şi ulei, colaci de înmormântare, pahare şi linguriţe pentru colivă, doliu de uşă şi de piept, icoană şi lumânare toiag, candele, o coroană naturală din garoafe, cărbune şi tămâie.

Practic, o înmormântare poate costa mai puţin decât un ajutor de înmormântare, cu ajutorul unor specialişti în domeniu, pe baza talonului de pensie al decedatului. Aceste pachete sunt accesibile şi oferă servicii şi produse decente, necesare îndeplinirii cutumelor ortodoxe în ceea ce priveşte înmormântarea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb