Agenţiile de turism înregistrează o creştere de 40% a cererii pentru ofertele early booking

G.D.
Companii / 23 februarie 2023

Dumitru Luca, preşedinte ANAT

Dumitru Luca, preşedinte ANAT

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) va fi prezentă cu stand la ediţia de toamnă a Târgului de Turism al României (TTR), care va fi găzduit de Pavilionul B2 al ROMEXPO de astăzi (23 februarie) până duminică (26 februarie), alături de mai multe agenţii de turism membre şi de membri asociaţi, conform unui comunicat remis redacţiei. Amintim că ANAT este partener fondator al târgului de turism de la ROMEXPO încă de la prima ediţie, care a avut loc în aprilie 1999.

Potrivit sursei citate, accesul este gratuit iar programul de vizitare este între orele 10.00 şi 18.00 între 23 şi 25 februarie şi între orele 10.00 şi 16.00 pe 26 februarie.

La actuala ediţie a TTR, agenţiile de turism promovează ofertele tip early booking pentru sezonul estival 2023, atât pentru destinaţii externe, cât şi pentru litoralul românesc, alături de alte oferte speciale cu reduceri consistente lansate cu ocazia târgului de turism. De asemenea, agenţiile promovează şi pachete turistice pentru Paşte şi alte oferte de primăvară.

ANAT constată o creştere semnificativă, de 40%, a cererii pentru rezervările tip early booking faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut (perioada octombrie - februarie). Reducerile tip early booking sunt cuprinse între 10% şi 45%, în funcţie de transport, de unitatea de cazare şi de destinaţie ori în funcţie de tipul pachetului turistic - individual sau operat cu curse charter. Printre destinaţiile promovate cu oferte early booking se numără litoralul românesc, Grecia, Bulgaria, Turcia, Spania, Cipru, Malta, Tunisia şi Egipt. De asemenea, agenţiile de turism au pregătit pachete turistice reduse cu până la 40% şi pentru perioada Paştelui precum şi alte oferte speciale promovate în perioada TTR.

Peste 151 de companii, din 10 ţări (Bulgaria, Cipru, Egipt, Grecia, Israel, Moldova, Polonia, România, Turcia, Ungaria) participă la #TTR2023 cu reduceri de până la 50% pentru destinaţiile populare, dar şi cu promoţii speciale la vacanţe de lux. Manifestarea înregistrează un grad de internaţionalizare de 49% şi se bucură de participarea oficială a ţărilor: Bulgaria, Grecia, Israel, Maroc, Moldova, Tunisia, subliniază sursa citată.

Vizitatorii TTR pot achiziţiona pachete turistice pentru sezonul de vară pentru România (litoralul românesc, staţiuni montane şi balneoclimaterice, pensiuni rurale) dar şi pentru destinaţii precum Grecia, Turcia, Bulgaria, Egipt, Dubai, Thailanda, Cancun, Maldive, Republica Dominicană, Seychelles, Bali, Kenya, Zanzibar, Ibiza, Tenerife sau croaziere exclusiviste.

Mâine, 24 februarie, în Sala Titulescu (Pavilionul B3, Romexpo), în intervalul orar 10:00-14:00, va avea loc un workshop B2B între companii de turism româneşti şi elene. Biroul Organizaţiei de Turism a Greciei - EOT România organizează aceste întâlniri în colaborare cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT) pentru a facilita cooperarea turistică dintre cele două ţări.

"Ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României este, în mod tradiţional, cel mai important eveniment de turism al anului în ţara noastră. Sunt reduceri, sunt oferte speciale şi aşteptăm cu drag turiştii şi partenerii. ANAT este partener al acestui târg de 24 de ani, de la prima ediţie. La această ediţie, TTR găzduieşte şi un workshop business to business între companii de turism româneşti şi elene, unde cele două destinaţii, România şi Grecia, se vor promova reciproc", declară Dumitru Luca, preşedinte ANAT în comunicat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb