ALEXANDRU RAFILA: "Numărul real al cetăţenilor care au trecut prin boală este probabil de aproape 10 milioane"

G.B
Miscellanea / 30 decembrie 2021

"Numărul real al cetăţenilor care au trecut prin boală este probabil de aproape 10 milioane"

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, spune că probabil numărul real al persoanelor infectate cu coronavirus în ţara noastră până acum este de aproape 10 milioane de oameni, faţă de cifra oficială raportată de 1,8 milioane, potrivit Digi24.

"A fost un număr mare de persoane care a trecut prin infecţie, mai ales în valul al patrulea. Noi avem 1,8 milioane de persoane care au trecut prin boală. Probabil că numărul lor este mult mai mare. Multiplicarea care este de obicei utilizată este cu 5, deci probabil că suntem aproape 10 milioane de persoane care am trecut prin infecţie, plus persoane vaccinate. Unii au fost şi vaccinaţi şi au trecut şi prin boală.

Nu putem să facem o estimare extrem de clară, dar speranţa pe care cred că o avem cu toţii, indiferent de ce parte a baricadei suntem, fie că suntem medici, fie că discutăm de populaţia generală, să există o patogenitate redusă şi într-adevăr să putem să trecem mai uşor peste acest val 5, dar nu putem să neglijăm măsurile care să permită accesul la serviciile de sănătate, serviciile medicale ambulatorii, medicaţia antivirală şi testarea", a afirmat Alexandru Rafila, joi, în cadrul unei conferinţe presă la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş", unde a vizitat Pavilionul V, care a fost afectat de incendiu la începutul acestui an.

Ministrul Sănătăţii a declarat, în cadrul unui interviu pentru Digi24, că statisticile oficiale nu reflectă realitatea în privinţa ratei de vaccinare în rândul populaţiei din ţara noastră. El a explicat că cei 8 milioane de români care s-au vaccinat până acum înseamnă cam 50% din populaţie, pentru că, de fapt, milioane de persoane sunt plecate la muncă în străinătate, iar populaţia rezidentă din ţara noastră este sensibil mai mică decât figurează în evidenţe.

"Eu cred că mai degrabă ne aflăm în această zonă decât în zona de 40%, pentru că rezidenţi în România nu cred că sunt mai mult de 16 milioane de locuitori", a spus acesta.

Şeful Centrului Naţional pentru Supravegherea şi Controlul Bolilor, medicul Adriana Pistol, spune că este posibil ca vârful valului 5 să se înregistreze într-un timp mai scurt decât în valul anterior, cu peste 25.000 de cazuri pe zi, iar tulpina Omicron să se transmită la nivel comunitar până la sfârşitul lunii ianuarie, devenind astfel dominantă. Totodată, specialistul afirmă că sistemul sanitar va fi cel mai probabil suprasolicitat, fiind afectat şi de gradul mare de absenteism.

"Ne dorim să găsim o soluţie prin care acest număr uriaş de cazuri care ar putea să apară într-un interval scurt de timp să fie spaţiat, adică intervalul de timp să fie ceva mai lung. N-o să putem să oprim creşterea. Important este viteza de creştere, pentru că în momentul în care ai 25.000 de cazuri într-o zi şi ai 10% din persoane care au nevoie de internare în spital, asta înseamnă 2.500 de persoane care se internează zilnic", a declarat astăzi Alexandru Rafila.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Auzim ceva de bun simt după 2 ani de teroare medicala oficiala.

    Ca numărul real al celor trecuți prin virus este mult mai mare decât cel declarat oficial. 

    E logica elementara. 

    Majoritatea nu numai ca nu s-au vaccinat (nu mai contează motivul), ci nici măcar nu s-au testat.  

    Deliberat sau nu, inconștienți sau doar inteligenți, probabil 10 milioane de romani au asistat pasiv la aceasta isterie mondiala .  

    Și timpul le-a dat dreptate.

    Așa ca lasati-i în pace cu discriminările și certificatele covidioate!  

    1. Într-o filmare recentă, dr. Such arit Bhakdi arată cum și de ce „vaccinurile” COVID pe bază de terapie genică declanșează distrugerea mecanismelor de apărare împotriva agenților infecțioși care se află în stare latentă în corpul nostru. Printre aceștia se numără o mulțime de virusuri, cum ar fi Herpes zoster (zona zoster), virusul Epstein-Barr (mononucleoza infecțioasă), citomegalovirusuri, bacterii - în special tuberculoza - și paraziți.

      Limfocitele noastre, care joacă rol de santinele, sunt deosebit de importante în protejarea noastră împotriva tumorilor, deoarece extermină rapid celulele canceroase care apar continuu în corpul nostru. Distrugerea acestor limfocite-santinelă, mediată de „vaccinuri”, va avea consecințe dezastruoase la nivel mondial. Este posibil ca pacienți cu infecții de temut, cum ar fi tuberculoza, și cu tumori maligne să umple spitalele din întreaga lume, avertizează dr. Bhakdi.  

      Dr. Bhakdi explică pe înțelesul tuturor descoperirile făcute de doctorul german Arne Burkhardt - și prezentate în cadrul unui simpozion organizat pe 10 decembrie de organizația Doctors for Covid Ethics, împreună cu UK Column - în urma examinării la microscop a probelor de țesut din organele a 15 persoane decedate la scurt timp după vaccinare. TRADUCEREA ActiveNews și VIDEO mai jos, subtritrat de Marius Mioc: 

      Rezultatele dezastroase ale autopsiilor unor vaccinați decedați. Potrivit cercetătorului Steve Kirsch, doctorii Bhakdi și Burkhardt arată că 93% dintre persoanele care au murit după ce au fost vaccinate au fost ucise de vaccin:  

      „Vreau să spun, în primul rând, că nu trebuie să ne pierdem în detalii. Datele sunt clare. Și au fost prezentate de Arne Burkhardt în urmă cu o săptămână. Și dovezile sunt zdrobitoare. Toate vaccinurile pe bază de terapie genică, indiferent de producător, duc la aceleași rezultate la cei vaccinați. El a examinat 15 - în ultimele 4 zile, numărul a crescut la 17 - persoane care au murit după vaccinare, fără ca autoritățile să fi stabilit vreo legătură cu vaccinarea. Așadar, este vorba de persoane care au murit acasă, la serviciu, în mașină, făcând sport etc. etc. etc. 

      Acest lucru este foarte, foarte important.  

      Li s-au făcut aceste autopsii la insistențele rudelor. Și nu s-a găsit nimic. Organele arătau normal. Cu toate acestea, atunci când Arne Burkhardt, profesor de patologie - unul dintre cei mai experimentați profesori din Germania - acum pensionat, ca și mine - a început să examineze aceste organe pe parcursul ultimelor 6 luni - a petrecut zi de zi observând aceste organe și a descoperit un lucru cu totul și cu totul cutremurător... 

      Știți, nu mai există nicio îndoială cu privire la ceea ce se întâmplă. Iar răspunsul este următorul: în organele acestor oameni, în proporție de 90%, a găsit dovezi clare de atac autoimun al limfocitelor ucigașe asupra țesuturilor, dintre care cele mai importante sunt inima, plămânii și, după aceea, alte țesuturi, cum ar fi ficatul etc. etc. etc. Iar aceste constatări au fost publicate acum pe site-ul Doctors for COVID ethics și se viralizează în toată lumea pentru că sunt atât de grăitoare încât nu mai este nevoie să începi să cauți alte informații pentru a ști că aceste vaccinuri îi ucid pe tineri și pe bătrâni, deopotrivă. Și ne ucid copiii.” 

      Acum se știe că aceste vaccinuri declanșează reacții autoimune care duc la autodistrugere 

      „4 din cei 15 au fost vaccinați cu o singură doză și au murit. Când Arne Burkhardt spune că limfocitele ucigașe au invadat inima și plămânii - și, uneori, și alte organe - ale acestor oameni (AICI puteți vedea imagini cu acest fenomen, în prezentarea dr. Arne Burkhardt, de la min. 23.00), se pune întrebarea: De ce, oare, invadează limfocitele ucigașe organele? Iar singurul răspuns posibil este că aceste organe produc țintele care sunt identificate de aceste limfocite ucigașe, iar această țintă este proteina virală, pentru că așa funcționează imunologia de la începuturile omenirii.  

      Este foarte limpede că majoritatea persoanelor care sunt vaccinate - fie cu o doză, fie cu două - după două doze, bineînțeles că situația se înrăutățește, după trei doze se înrăutățește din ce în ce mai mult, pentru că sistemul imunitar devine din ce în ce mai agresiv.  

      După prima injecție, vasele de sânge devin permeabile. Apoi, ARNm se scurge în organe, iar mușchii inimii, ficatul și plămânii încep să producă aceste proteine blestemate. Iar apoi limfocitele ucigașe, pe care le are toată lumea, intră și distrug inima, plămânii, ficatul etc.” 

      „Sigur că aceste nenorocite de vaccinuri ajung în ganglionii limfatici, și bineînțeles că acele celule din ganglionii limfatici vor produce aceste nenorocite de proteine spike, iar acele celule care se adaptează pentru a produce proteina spike vor fi ucise de limfocitele ucigașe pe care le avem cu toții.” 

      Ce se întâmplă apoi? 

      „Limfocitele și celulele care sunt responsabile de controlul imunitar al corpului mor. Mor la acei bieți copii care sunt vaccinați. Mor la bieții oameni. Adulți de la 20 la 90 de ani.” 

      Ce se întâmplă când aceste limfocite-santinelă din ganglionii limfatici mor?  

      „Ele sunt responsabile de controlul virusurilor care se află în corpul nostru, cum ar fi virusul Epstein-Barr - mononucleoza infecțioasă - care, dacă nu-l poți controla, va exploda; virusul herpes - dacă nu-l poți controla, explodează și faci zona zoster. 

      Dar există atât de mulți alți agenți infecțioși periculoși care se află în stare latentă în corpurile a miliarde de oameni de pe pământ. Primul este tuberculoza. Știți că și eu am spectrul tuberculozei în corpul meu, dar îl țin sub control cu ajutorul limfocitelor mele, din ganglionii mei limfatici? Dacă omor aceste limfocite - fiindcă vor fi omorâte de frații și surorile lor pentru că îndrăznesc să producă această nenorocită de proteină, protecția mea împotriva tuberculozei se va distruge.  

      Mai există o boală, numită toxoplasmoză, răspândită în toată lumea, în special în zona mediteraneană. Și dacă izbucnește această boală, numai mila Domnului te mai scapă. Dar Doamne ferește să izbucnească tuberculoza. Tuberculoza a fost cândva principalul ucigaș al omenirii.  

      Cu câteva luni în urmă, noi, cei de la „Doctors of Covid ethics”, am scris un eseu intitulat „Vaccinurile și zona zoster - ce ne transmit?”. Și scriam în acel eseu că ne temem că infecțiile latente cu virusuri și bacterii precum tuberculoza vor exploda. Când vor exploda? Nimeni nu știe. Tuberculoza are nevoie de timp pentru a exploda. Aceste bacterii sunt foarte lente.” 

        

      daca-i asa de bun simt , de ce continua sa ne indoape cu vaccinuri , daca lumea a trecut prin boala ? beeehheee!

      Pentru ca imunitatea naturala sau cea obtinuta dupa imbolnavire sunt mai putin eficiente decat imunitatea obtinuta prin vaccinare.

      Puterea lui copy&paste.

      Ce minciuna gogonata!

      Fals. Treburile stau chiar invers: omicron preferă vaccinații. Citez din raportul preliminar publicat de UK Office of National Statistics care agregă datele între 29 Noi - 12 Dec:

      "Persoanele care au primit trei doze de vaccin și care au fost testate pozitiv pentru COVID-19 au o probabilitate mai mare de a fi infectate cu infecții compatibile cu varianta Omicron în comparație cu cele nevaccinate, deși persoanele care au primit cel puțin o doză de vaccin COVID-19 au continuat să fie mai puțin susceptibile de a fi testate pozitiv pentru COVID-19, indiferent de variantă. Este prea devreme pentru a trage concluzii din datele noastre cu privire la eficacitatea vaccinurilor împotriva variantei Omicron." 

      Conform acestor cifre, cei triplu vaccinați au avut de 4,45 ori mai multe șanse decât cei nevaccinați să aibă Omicron, printre cei care au fost testați pozitiv pentru Corona. În timp ce cei dublu vaccinați au avut de 2,26 ori mai multe șanse, iar cei cu un singur vaccin au avut de 1,57 ori mai multe șanse. 

      inseamna ca esti nebun , israelienii au spus ca imun naturala este de 20 de ori mai buna decat cu zeama vaxx .

    De unde si pana unde a juns acest ministru la concluzia ca Romania are doar 16 milioane de rezidenti permanenti? La recensamantul din 2011 au iesit la numaratoare 19,5 milioane! Recent,INS a spus ca sunt 22-23 milioane de cetateni romani care au domiciliul in Romania! Dintre acestia,aprox 3-4 milioane de cetateni romani cu domiciliul in Romania,traiesc permanent in alte tari din Europa! Pe cetatenii romani care au domiciliul pe teritoriul altor state precum cei din Moldova,nu-i luam in considerare! Dupa ce tragi linie,rezulta ca in Romania traiesc permanent aprox 19 milioane de oameni,iar in afara traiesc permanent 3-4 milioane de romani! Cei care merg la munca sezoniera in alte tari ale UE pentru cateva luni,dar traiesc cea mai mare parte a anului in Romania,nu poti sa-i treci la rezidenti permanenti in alte tari! Ei sunt rezidenti permanenti ai Romaniei! Vreau ca voi,ziaristii,sa-l intrebati pe ministrul Rafila unde exista 6-7 milioane de romani cu domiciliul in Romania,care traiesc permanent in afara! Acest ministru a citit vreodata rezultatele pe fiecare tara din Europa,de la recensamantul din 2011? Daca sunt cate un milion de romani in Spania,Italia,Germania si Uk,rezulta aprox 4 milioane de romani cu domiciliul in Romania,care traiesc permanent in afara! Celelalte tari din UE gazduiesc un numar mult mai mic de concetateni! Ministrul ori dezinformeaza,ori este el insusi dezinformat,dar isi da cu parerea!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb